Bitcoin koers ziet er “meh” uit en MASK wacht op een correctie, aldus analist

De bekende cryptocurrency-analist Altcoin Sherpa heeft recentelijk aan zijn 186.300 volgers op Twitter zijn nieuwe gedachten over Bitcoin (BTC) en het prijsspringende Mask Network (MASK) gedeeld.

De analist begon met stellen dat BTC voor langere tijd rond het prijsniveau van $20.000 kan blijven stagneren. Hij stelde dat, vanwege de steun op verschillende exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s) op het vier-uurs tijdframe, de laatste beweging bij $21.000 slechts een tijdelijke terugval was. Hij zei het volgende:

“De dingen zien er op de korte termijn meh uit, zou $20.000 als het volgende gebied beschouwen; het is een psychologisch getal + EMA’s van 4 uur. Als de prijs op dit gebied wat langer blijft handelen, vermoed ik dat de laatste stijging slechts een afwijking was en dat de prijs in dit bereik alleen maar zal blijven hakken.”

Altcoin Sherpa nam verder MASK onder de loep, die de afgelopen week exponentieel in prijs is gestegen. Vanaf nu wordt MASK verhandeld voor $5,10, maar liefst 357% meer dan zeven dagen geleden. Hoewel hij de oorspronkelijke prijsstijging heeft gemist, voorspelt hij dat het wekelijkse hoogtepunt van de token elke toekomstige groei zal tegenhouden en kan leiden tot een waardedaling. Hij gaf het volgende aan:

“Ik heb deze niet opgevangen, maar het is een goed voorbeeld van hoe er altijd kansen zijn op de cryptomarkt. 4x in een paar dagen tijd, ongelooflijk. Dat gezegd hebbende, ik zou hier niet kopen, zou wachten op een terugval. Het niveau van een week zou als weerstand moeten werken.”

Het doel van MASK is om Web3 toegankelijk te maken op sociale media platforms zoals Twitter en Facebook. Nadat crypto-autoriteit Binance een nieuwe Bluebird index aankondigde, die de prijzen van MASK zou volgen samen met diezelfde twee andere valuta, Binance Coin (BNB) en Dogecoin (DOGE), steeg de prijs van MASK snel nadat een half miljard dollar was gestoken in het investeren in Twitter.

De Bluebird Index is voorgesteld als een verwijzing naar Twitter, waardoor mensen geloven dat Elon Musk deze cryptoprojecten kan integreren in het sociale mediaplatform.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!