Analist voorspelt komend plan voor Bitcoin koers

De gerenommeerde cryptocurrency-analist – bekend als Crypto Capo, die bekend staat om het voorspellen van de crypto-marktcrash in 2022 – heeft recentelijk aan zijn ruim 550.000 volgers op Twitter aangegeven dat hij een Bitcoin (BTC) -flashcrash en een aanhoudende altcoin-pomp verwacht.

Capo ging verder dieper in op de BTC-grafiek en voorspelde dat de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie rond de $21.500 zal consolideren. Als de Bitcoin koers hoger wordt dan $21.500, verwacht hij dat het op ongeveer $23.000 zal consolideren voordat het een hoogte van $24.000- $25.000 bereikt. Als BTC echter onder $21.500 zakt, ziet Capo dit als een bearish bevestiging. Hij tweette de volgende grafiek:

Als deze bearish hypothese wordt bevestigd, voorziet Capo dat de koningsmunt tegen het einde van het jaar zal crashen tot $13.725. Een dergelijke crash zou een crash van 33% vertegenwoordigen ten opzichte van de huidige prijs van BTC van $20.533. Hij tweette het volgende:

Wat betreft de lichte stijging van Bitcoin in de afgelopen 24 uur, verwacht Capo niet dat de Bitcoin koers op korte termijn veel hoger zal stijgen dan het huidige niveau. Hij zei het volgende hierover:

“Deze beweging lijkt op voorlopige levering. Ik verwacht nog steeds dat er een low-time framedistributie wordt gevormd tussen $20.500 – $21.200.”

Ten slotte richt Capo hun aandacht op een vaak over het hoofd gezien nichecategorie van altcoins, waarbij ze een huidige en inkomende pomp zien voor één brede crypto-token-subcategorie. Hij gaf het onderstaande aan:

“Shitcoins pompen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!