Santiment voorspelt rally voor Decentraland (MANA)

Santiment, het crypto-analysebedrijf, heeft gezegd dat virtual reality-blockchain Decentraland (MANA) een on-chain-signaal heeft afgegeven dat eerdere exponentiële rally’s van de altcoin voorspelde. Het winst/verliesratio van MANA staat namelijk volgens het bedrijf op het laagste punt in drie jaar. De laatste keer dat de winst/verliesverhouding op het huidige niveau zat, steeg MANA explosief met 610%, aldus de gegevens van Santiment. Santiment gaf het volgende aan:

“Decentraland is een redelijk onder-de-radar ERC20, non-fungible token (NFT) en virtual reality-activum dat zijn marktkapitalisatie in 2022 zag krimpen.

Het winst/verliesratio van de transacties van MANA bevindt zich op het laagste niveau in drie jaar. De volgende zes weken zagen de prijsstijging +610%”

Op het moment van schrijven wordt het native token van Decentraland verhandeld voor een prijs van $0,64 met een lichte daling van 0,25% ten opzichte van 24 uur geleden. Ten opzichte van het hoogste punt van MANA op $5,85, is de altcoin met bijna 90% gedaald. Een stijging van 610% zou daarnaast betekenen dat MANA een prijs van $4,47 kan bereiken.

Santiment heeft ook Chainlink (LINK) op zijn radar. Het gedecentraliseerde orakelnetwerk heeft de afgelopen tijd veel activiteit op social media gehad die meestal voorafgaan aan een prijsstijging. Het bedrijf gaf het volgende aan:

“De marktkapitalisatie van Chainlink daalde vrijdag met ~ 5% voordat hij weer opknapte net toen de handel van de dag (UTC-tijd) sloot. Er verschenen drie pieken in sociale dominantie voor LINK, wat aangeeft dat handelaren stappen zetten. De laatste vond plaats net toen de prijs weer begon te stijgen.”

Als er naar Ethereum (ETH) wordt gekeken, gaf Santiment aan dat de whales en sharks de prijs de afgelopen vijf weken hebben gedrukt. Volgens de gegevens van Santiment leidden Ethereum-adressen met tussen de 100 en 1 miljoen ETH tot zowel de opluchtingsrally in augustus als de correctie van vorige maand. Santiment zei:

“De sharks- en whaleadressen van Ethereum (met 100 tot 1 miljoen ETH) zijn de afgelopen vijf weken met 3,3 miljoen ETH gedaald. Dit komt neer op ongeveer $4,2 miljard aan gedumpte munten. De prijs van het actief versus Bitcoin is weggeëbd en gevloeid op basis van het gedrag van deze belangrijke belanghebbenden.”

ETH wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $1.319 met een stijging van 2,5% ten opzichte van vorige dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!