M&M's Bored Apes

M&M’s gaat exclusieve limited-edition Bored Apes snoepjes uitgeven

Eigenaars van Bored Ape Yacht Club (BAYC) hebben hun NFT-illustraties gebruikt in een breed scala van artikelen, waaronder kleding, speelgoed, en alcoholische verpakkingen. Je kunt nu echter ook op wat Bored Apes kauwen in de vorm van limited-edition M&M’s.

Mars, het wereldwijde snoepbedrijf, zei ermee ingestemd te hebben exclusieve M&M gebaseerd op Kingship, een virtuele band met BAYC en MAYC avatars, te verdelen via het 10:22PM label van Universal Music Group.

De vier muzikanten van de NFT-band Kingship – Captain, KING, Arnell, en Hud – zullen in de limited-edition M&M’s verschijnen. In een verklaring zei Jane Hwang, Global Vice President bij Mars, het volgende:

“De verwachtingen van consumenten over wat ze willen van hun favoriete merken [zijn] verschoven, en bij Mars weten we dat we innovatiever dan ooit moeten zijn met zo’n cultureel beroemd merk, zoals M&M’s.”

KINGSHIP – de Metaverse-band

Jimmy McNelis, een investeerder en zakenman, stichtte de metaverse band die bekend staat als KINGSHIP met behulp van NFT’s. Deze aankondiging werd vorig jaar november openbaar gemaakt. 10:22PM heeft avatars ontwikkeld op basis van Bored Ape illustraties en originele muziek gemaakt voor de band die in de metaverse zal optreden. Bovendien heeft de groep zijn eigen NFT “key cards” uitgegeven die eigenaars exclusieve voordelen en toegang verlenen. Eigenaars van dit digitale voorwerp kregen als eerste toegang tot M&M’s snoepjes.

De “NFT supergroep” debuteerde met succes zijn eerste NFT set in juli tijdens moeilijke markttijden. Coinbase verklaarde in april dat het was begonnen met de productie van geanimeerde korte films gebaseerd op de Bored Ape-serie.

The Degen Trilogy

De eerste uitgave van het project, “The Degen Trilogy”, kwam in juni uit. Hwang, verklaarde aan CNBC dat het bedrijf ernaar streeft “inventiever dan ooit” te zijn In juni diende Mars een handelsmerkaanvraag in voor metaverse-gerelateerde NFT’s en cryptocurrencies, die een inkijkje geven in haar plannen voor de Web3 industrie. Mars is van plan om naast crypto-verzamelobjecten ook digitaal snoepgoed te verkopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN