Na Frankrijk en Italië, is Binance nu ook goedgekeurd in Spanje

Vandaag werd duidelijk dat de Spaanse dochteronderneming van Binance, bekend als Moon Tech Spain, groen licht heeft gekregen van de centrale bank van Spanje. De registratie als Virtual Asset Services Provider (VASP) stelt Binance in staat om crypto-uitwisselings- en bewaardiensten in Spanje aan te bieden.

Dit is de derde registratie die Binance in Europa heeft ontvangen, na die in Frankrijk en Italië in de afgelopen maanden. De beurs stopt zijn intenties om Europa te veroveren dan ook niet onder stoelen of banken. De CEO van de beurs, Changpeng Zhao, heeft zich dan ook de afgelopen tijd beziggehouden met zorgen dat Binance voldoet aan alle regelgevende vereisten.

In de nieuwe aankondiging zei de CEO van Binance tevens dat “effectieve regelgeving” van vitaal belang is voor de vooruitgang en wijdverbreide acceptatie van de cryptocurrency-sector. Hij zei ook dat zijn bedrijf een aanzienlijke hoeveelheid geld had geïnvesteerd in het creëren van een veilige omgeving voor zijn klanten. Hij voegde hier het volgende aan toe:

“De registratie van MoonTech in Spanje is een erkenning van het harde werk en de toewijding van onze teams om een ​​platform te bieden dat de bescherming van gebruikers boven alles stelt.”

Quim Giralt, directeur van Binance Spanje ging ervan uit dat de licentie de cryptocurrency-beurs in staat zal stellen haar team en activiteiten in die regio uit te breiden:. Hij gaf het volgende aan:

“Na deze registratie zullen we ons team en onze activiteiten in Spanje aanzienlijk uitbreiden om onze diensten voor iedereen toegankelijker te maken. De komende jaren zullen we lokaal talent inhuren om de Spaanstalige markt te bedienen en het lokale crypto-ecosysteem helpen groeien.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!