Cryptocurrencies

Analist waarschuwt voor mogelijk nieuwe Bitcoin crash

Op de voet gevolgde cryptocurrency-analist Justin Bennett heeft recentelijk op Twitter aangegeven dat zowel de aandelen- als de digitale activamarkten, waaronder Bitcoin (BTC), op de rand staan ​​van een nieuwe crash.

De analist vertelde zijn ruim 100.000 volgers op Twitter dat hij de totale marktkapitalisatie van alle crypto-activa (TOTAL) in de gaten houdt, die volgens hem klaar lijkt om de diagonale ondersteuning te doorbreken. Hij gaf het volgende aan:

“Alles breekt door zijn ondersteuning of lijkt er klaar voor. TOTAL met een kleine fake-out van meer dan $940 miljard. Nu wegend op kanaalondersteuning. Ik betwijfel of dit veel langer standhoudt.”

De analist ging verder met stellen dat hoewel de S&P 500 vrijdag sterk eindigde, hij toch denkt dat de hervatting van de neerwaartse trend in zicht is. Hij deelde dan ook een grafiek om te illustreren hoe zowel de aandelenmarkt als Bitcoin van eind mei tot begin juni stuiterden om hun winst binnen enkele dagen teniet te doen. Hij tweette:

“Leuke zet van de S&P 500 vandaag, maar crypto slaapt. De laatste keer dat dit gebeurde, werd het lelijk. Wees voorzichtig daarbuiten. S&P 500 in blauw, BTC in oranje.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN