Ripple opent zijn eerste kantoor in Canada

Het is bekend geworden dat het bekende blockchain-bedrijf Ripple zijn eerste kantoor in Toronto, Canada geopend heeft, dat zal dienen als de “key engineering hub” van het bedrijf. De CEO van het bedrijf, Brad Garlinghouse, gaf aan dat de dichtstbevolkte stad van het land veel talent heeft.

In zijn verklaring zei Garlinghouse dat veel getalenteerde ingenieurs de traditionele financiën verlaten om de cryptocurrency-ruimte te betreden. Als gevolg hiervan gaat Ripple dan ook op zoek naar nieuwe mensen in Toronto, met als doel om op de lange termijn “honderden” blockchain-software-ingenieurs in dienst te nemen.

Zoals eerder gemeld, zei Garlinghouse dat het bedrijf zich inzet om te blijven groeien, wat in schril contrast staat met andere grote cryptocurrency-bedrijven, zoals Coinbase, die hun personeelsbestand drastisch hebben verminderd. Het bedrijf gaf dan ook aan dat het op een “aanzienlijk kassaldo” zit, waardoor het bedrijf de aanhoudende crisis kan doorstaan.

De burgemeester van Toronto, John Tory, gaf op zijn beurt aan dat Ripple “perfect bij de stad past”, en prees de “innovatieve technologie” van het bedrijf. Het is echter niet de eerste keer dat het bedrijf zich gaat concentreren op het land, aangezien het eerder al heeft samengewerkt met verschillende Canadese universiteiten als onderdeel van het University Blockchain Research Initiative (UBRI)-programma.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!