Team achter Terra (LUNA) verduidelijkt dat het een geheel nieuwe keten wilt lanceren

Het team achter het Terra (LUNA)-project heeft via Twitter verduidelijkt dat de blockchain niet echt een hard fork zal ondergaan, maar dat de nieuwe chain die wordt gecreëerd het ontstaan ​​​​van een nieuwe blockchain zal zijn.

Het team van Terra definieerde een hard fork verder als een verandering in een bestaande blockchain die resulteert in twee ketens met een gedeelde geschiedenis maar verschillende toekomstpaden. Het gaf het volgende aan:

“Het belangrijke onderscheid hier is dat een geforkte blockchain “zijn hele geschiedenis deelt met de originele (keten)”, wat Terra 2.0 niet zal doen.

Terra 2.0 = het ontstaan ​​van een nieuwe blockchain.

Als Prop 1623 slaagt, wordt een gloednieuwe blockchain (Terra) gemaakt vanaf genesisblok 0 die de geschiedenis niet deelt met Terra Classic.”

Verder legde het team uit dat populaire gedecentraliseerde applicaties (DApps) gebouwd op Terra Classic niet automatisch zouden bestaan ​​op de nieuwe keten van Terra (LUNA). De DApps zullen moeten worden gemigreerd naar de nieuwe keten.

Stemmen over voorstel 1623 gaat door, maar het lot van Terra is nog onduidelijk

Vandaag zal de stemming over het voorstel 1623 worden afgesloten. Volgens Terra Station is in totaal meer dan 80% van de mogelijke stemmen in de Terra-gemeenschap uitgebracht. Daarnaast kiest de overgrote meerderheid van de kiezers vóór het voorstel.

Het ziet er dus naar uit, dat het voorstel om de nieuwe keten in te voeren zal gaan inzetten, aangezien het de drempel van 50% heeft gehaald en zonder de vetodrempel van 33%. Het lot van het project kan echter op het spel staan ​​op basis van berichten dat de Zuid-Koreaanse autoriteiten proberen de activa van de Luna Foundation Guard te bevriezen.

Het mogelijke gevolg van een vroege inbeslagname van de activa van de LFG is onderzocht door Terra Community-lid @FatManTerra. Hij kwam tot de volgende conclusie:

“Als LFG-tegoeden te snel door de politie worden bevroren, kan de door hen gegarandeerde terugbetaling van de kleine houder niet plaatsvinden. Laten we hopen dat de bureaucratie hier, in ieder geval voorlopig, mee aan de slag gaat. Ik heb verschillende zaken overwogen (momenteel last van slaapgebrek) – binnenkort meer.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!