K-pop

Justin Bieber koopt Bored Ape NFT voor $1.29 Miljoen

De Canadese zanger Justin Bieber heeft een Bored Ape Yacht Club (BAYC) non-fungible token (NFT) gekocht voor 500 Ethereum (ETH) of $1,29 miljoen op het moment van vereffening. Bieber heeft een aanzienlijke verzameling NFT’s en zijn wallet bevat 340,43 ether ter waarde van $879K.

Justin Bieber spendeert $1.29 miljoen in Ethereum voor BAYC #3001


Justin Bieber spendeerde 500 Ethereum ter waarde van $1.29 miljoen op het moment van vereffening aan een Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT, volgens de verkoop afkomstig van de NFT marktplaats Opensea.

Bieber is een bekende popster met zijn populaire zeven tracks tellende EP “My World.” Het album uit 2009 maakte Bieber de jongste mannelijke soloopnameartiest die in 47 jaar de Amerikaanse Billboard 200 haalde. 13 jaar later lijkt Bieber te gaan duiken in cryptocurrencies en non-fungible token assets.

Bieber’s Opensea naam heet “JustinBieberNFTS” en de BAYC die hij kocht was Bored Ape Yacht Club #3001. Wat interessant was aan Bieber’s NFT aankoop was het feit dat de floor price van de BAYC 104 ether of $270.908 was op het moment van verkoop.

Bovendien, terwijl Bieber 500 ether uitgaf, was de geschatte waarde van BAYC #3001 op 29 januari 2022 $208.237. Dit betekent dat de beroemde Canadese zanger heel wat meer betaalde dan wat de markt geschat had dat de BAYC waard was.

Op het moment van schrijven, heeft de zanger ongeveer 340,43 ethereum ter waarde van $879K in de wallet die hij met een leverage heeft zitten ongebruikt. Bieber’s portemonnee laat ook zien dat hij een fascinatie heeft voor het verzamelen van NFT’s en statistieken laten zien dat de muzikant 619 NFT’s heeft uit 49 verzamelingen.

Bieber bezit ook een paar fracties van de Doge NFT. Hoewel hij al deze NFT’s bezit en hoewel hij $1.29 miljoen betaalde voor BAYC #3001, is de “geschatte” waarde van al zijn NFT’s vandaag $502.680, volgens de statistieken van dappradar.com.

Andere beroemde BAYC eigenaren naast Justin Bieber zijn de Charlotte Hornets’ LaMelo Ball, NBA legende Shaquille O’Neal, Linkin Park’s Steve Aoki, komiek Jimmy Fallon, rapper Eminem, Travis Barker, Paris Hilton, en om niet te vergeten Nederlandse DJ Martin Garrix.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN