Play-to-earn NFT-game Kart Racing League (KRL) genoteerd op BitMart

De snelgroeiende play-to-earn NFT-game Kart Racing League heeft de notering aangekondigd van zijn governance-token, KRL, op de gecentraliseerde BitMart-beurs. KRL zal beschikbaar zijn voor de handel in BitMart vanaf 6 december 2021, voorafgaand aan de langverwachte release van de Kart Racing League-game die volledig zal worden uitgebracht op 10 december.

De game is ontwikkeld door Blue Monster Games Inc. (BMG), een in Florida gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van unieke NFT-spellen. Dit is de eerste grote notering van het bedrijf. In een verklaring zei Joseph Rubin, CEO van BMG:

“Na succesvolle KRL-noteringen op de gedecentraliseerde beurzen Sushiswap en Quickswap, zijn we verheugd om naar de volgende fase van onze roadmap te gaan door te noteren op een gecentraliseerde beurs en de keuze voor BitMart is een no- Brainer. BitMart is een enorme beurs met meer dan 5 miljoen geregistreerde gebruikers en miljarden aan handelsvolume en KRL kan enorm profiteren van deze blootstelling.”

Vergelijkbaar met Mario Kart

Dagen na de vermelding wordt de Kart Racing League-game officieel gelanceerd als ’s werelds eerste NFT-kartracing-game. Dit crypto-spel maakt gebruik van NFT-technologie in het spel en zal beschikbaar zijn op zowel mobiele apparaten, tablets als pc-apparaten. Rubin gaf het volgende aan:

“In slechts een paar maanden sinds de start van het KRL-project hebben we vele indrukwekkende mijlpalen bereikt en de officiële lancering van de KRL-game in iets meer dan een week vanaf nu is een bevestiging van de uren van hard werken door ons uitzonderlijke team van experts en ik zou niet trotser kunnen zijn. Onze loyale gemeenschap heeft tot nu toe ook een grote rol gespeeld in onze reis. We hebben al een indrukwekkende 5000+ geleerden naast duizenden KRL-tokenhouders die wachten op de lancering van de game in december. Met dit niveau van ondersteuning, twijfelen we er niet aan dat KRL klaar is om de NFT-gamemarkten in de nabije toekomst te domineren.”

Kart Racing League (KRL) heeft de speciale onderscheiding als de eerste 3D NFT-game die is geïnspireerd op de zeer populaire Mario Kart-game. In Kart Racing League kan iedereen spelen met de 3D NFT-personages van het spel en beloond worden met echt geld in cryptocurrency voor het winnen van races en toernooien. De KRL-game is het geesteskind van Blue Monster Games Inc. uit Florida en de eerste van vele gameprojecten die de komende maanden worden aangekondigd

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!