Bitcoin veilen

Polkadot-houders tonen vertrouwen in Moonbeam en Acala Network

Moonbeam en Acala Network hebben momenteel de beste papieren om de aankomende parachain-veiling te winnen. Beide projecten hebben in totaal $882 miljoen opgehaald om te bieden op de aankomende parachain-veilingen van Polkadot (DOT).

Uit gegevens van DotMarketCap blijkt dat iets minder dan 100.000 Polkadot-investeerders gezamenlijk $1.108 miljard aan DOT-tokens hebben bijgedragen aan de top 13 parachain-kandidaten voorafgaand aan de eerste veilingronde die morgen live zal gaan.

Acala Network en Moonbeam, twee van de meest populaire projecten in het Polkadot-ecosysteem, lopen momenteel voorop in de race voor crowdleningen en zullen daarom waarschijnlijk slots veiligstellen tijdens de komende veilingen.

Polkadot is van plan interoperabiliteit te bereiken door meerdere parachain-netwerken te hosten. Het is van plan om 100 parachains te ondersteunen. Aangezien het aantal dat het kan hosten beperkt is, moeten teams bieden in veilingen om een ​​plek veilig te stellen. Het veilingproces omvat het inzetten van DOT, die teams ophalen via crowdleningen. In ruil voor de leningen belonen teams de uitleners met tokens.

Volgens DotMarketCap is Acala Network momenteel de grootste kanshebber. Tot nu toe heeft het 11,1 miljoen DOT-tokens opgehaald ter waarde van $566 miljoen. Moonbeam heeft ondertussen ongeveer 6,3 miljoen DOT veiliggesteld met een waarde van ongeveer $316 miljoen.

Met name zullen zowel Acala als Moonbeam compatibel zijn met de Ethereum Virtual Machine. Moonbeam is een platform voor smart contract-ontwikkeling voor de toekomst met meerdere ketens. Acala Network ontwikkelt een gedecentraliseerd financieel ecosysteem, inclusief een stablecoin, staking derivaten en een gedecentraliseerde beurs.

Andere projecten die aanzienlijke hoeveelheden DOT hebben opgehaald, zijn Astar, Parallel Finance, Clover Finance en Manta Network. Volgens het veilingschema van Polkadot zullen er in wekelijks rondes plaatsvinden tussen 11 november en 16 december (een totaal van vijf rondes dus).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN