Binance opnamelimiet

Binance lanceert “Objective Moon” om crypto- en blockchain-industrie in Europa te ondersteunen

De toonaangevende cryptocurrency-beurs Binance en de non-profitorganisatie France FinTech hebben hun krachten gebundeld om een project in Europa, genaamd “Objective Moon”, van ​​€100 miljoen te creëren, wiens doel het is om de ontwikkeling van de digitale activa-industrie in Frankrijk en de rest van Europa te ondersteunen.

Volgens het persbericht zal de joint venture drie belangrijke cryptocurrency-projecten in Frankrijk ontwikkelen. Dat zijn namelijk een Binance Research and Development-hub in Frankrijk, een Decentralized Ledger Technology (DLT)-accelerator en een nieuw online onderwijsprogramma dat op zoek zal gaan naar getalenteerde mensen in de crypto-ruimte.

OpenClassroom en Ledger zullen ook deelnemen aan het project omdat ze zich zullen concentreren op het educatieve front, terwijl Binance de financiering van €100 miljoen voor het hele initiatief zal verstrekken. Changpeng Zhao – oprichter en CEO van de beurs – is van mening dat de wederzijdse inspanningen Europa, en meer specifiek Frankrijk, kunnen laten groeien naar een toppositie in de digitale activa-industrie:

“Bij Binance erkennen we de kwaliteit van Frans en Europees tech-, crypto- en blockchain-talent, en we zijn ervan overtuigd dat we met de lancering van Binance’s grote operaties en investeringen in Frankrijk een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren om van Frankrijk en Europa de leidende wereldspeler in blockchain- en crypto-industrie te maken.”

Alain Clot – voorzitter van France Fintech, beschreef Frankrijk als een land “op het gebied van regelgeving, talent en expertise uniek gepositioneerd om de leidende speler in Europa te zijn op het gebied van gedecentraliseerde financiering.” De samenwerking met Binance moet de komende jaren uitbreiding van het hele ecosysteem mogelijk maken, concludeerde hij.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN