Dogepalooza wordt het eerste Dogecoin festival ooit!

Dogecoin festival is al een tijdje in de maak. Het festival werd aangekondigd naar aanleiding van de groeiende populariteit van de meme-cryptocurrency. Nu is echter duidelijk geworden dat het festival echt gaat gebeuren.

Bedoeld om Doge-gemeenschapsleden van alle doelgroepen naar één plek te brengen om het succes van de munt te vieren, werden er eerder dit jaar in mei aankondigingen gedaan voor het Dogecoin-festival.

Het idee was destijds voor DogeFest, waarop Musk had getweet dat het idee leuk klonk. Musk’s tweet ter ondersteuning van DogeFest gaf een impuls aan deze beweging en op dat moment begonnen mensen verschillende ideeën in te brengen, zoals dat alles zou worden betaald in Dogecoin en dat tickets zouden worden verkocht als NFT’s. Het is echter zo dat dit aankomende festival vooraf zal gaan aan DogeFest.

Dogepalooza, dus géén DogeFest!

Dogepalooza wordt het eerste Dogecoin festival ooit. Het evenement staat gepland op 9 oktober en de headliner is nu bevestigd. De beroemde Amerikaanse zangeres Dionne Warwick zal optreden op het eerste Dogecoin-festival, naast de Amerikaanse muzikant Damon Elliott en componist Chloe Flower.

Het festival is van plan om in meerdere steden en landen over de hele wereld te landen, open blijven voor het grote publiek en zal entertainment van zowel lokale als nationale artiesten als headliners bevatten, zoals grote artiesten en zelfs DJ’s.

Niet alleen feesten

Het zal een plek zijn voor de crypto-gemeenschap om samen te komen ter viering van DOGE. Wat de website interpreteert als Do Only Good Everyday (DOGE). Op Dogepalooza zal uiteraard ook Doge-merchandise te koop zijn en het wordt zowel een speeltuin als een educatief evenement waar deelnemers meer te weten kunnen komen over Dogecoin. Tevens zal worden getoond hoe DOGE voor alles kan worden gebruikt en kan worden geaccepteerd.

Dit festival zal meer mensen helpen begrijpen hoe Dogecoin werkt en is ook een manier voor gelijkgestemde individuen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in crypto onder het genot van goede muziek, eten en drinken.

Het evenement heeft ook een segment gewijd aan het doneren aan goede doelen. Bezoekers van het evenement kunnen met hun geliefde DOGE doneren aan goede doelen die hen dierbaar zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!