Vitalik Buterin’s stem zal te horen zijn in nieuwe geanimeerde webserie “Stoner Cats”

Stoner Cats, een geanimeerde korte webserie die gecreëerd is door Mila Kunis, heeft de volledige stemmencast aangekondigd voorafgaand aan de lancering van de show op 26 juli. Naast acterende grootheden zoals Seth McFarlane en Chris Rock, zal de medeoprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, ook zijn stem laten horen in de show.

Het verhaal van Stoner Cats draait om de lieve oude dame Ms. Stoner en haar katten. De “magische” medicinale marihuana van mevrouw Stoner geeft haar katten echter de mogelijkheid om te praten en zorgt voor hilarische afleveringen.

Binance

Ashton Kutcher, de echtgenoot van Kunis, die ook de hoofdrol speelt in Stoner Cats, hintte op een mogelijke samenwerking met Buterin in een reeks video’s die vorige week op Twitter werd geüpload. In de video’s vraagt ​​Kutcher Kunis om verschillende cryptoconcepten uit te leggen. Dit gaat echter niet vlekkenloos en halverwege de eerste video verschijnt Buterin ‘plotseling’ om Ethereum aan het publiek uit te leggen.

In de show zal Buterin stem van Lord Catsington, een oude opgezette kat die wijsheid en begeleiding geeft aan de andere katten, inspreken. Hoewel het Stoner Cats-team het script voor Lord Catsington al had geschreven voordat Buterin zich bij het project aansloot, hebben de schrijvers naar verluidt wijzigingen aangebracht om beter bij zijn persoonlijkheid te passen. Morgan Beller, een lid van het oprichtende team van Stoner Cats, zei het volgende hierover:

“Hij houdt niet van vloeken en zijn karakter zei een paar keer ‘fuck’, dus hij vroeg of ze dat konden veranderen en ze waren meegaand.”

Stoner Cats wordt op 26 juli om 23:00 (NL tijd) gelanceerd. Om toegang te krijgen tot de eerste aflevering van vijf minuten, moeten kijkers eerst een non-fungible token (NFT) slaan die fungeert als een levenslange pas voor alle Stoner Cats-afleveringen ooit gemaakt. De NFT’s zijn echter wel vrij prijzig, aangezien ze 0,35 ETH kosten, wat ongeveer €700 is op het moment van schrijven.