NFT STARS: de nieuwe NFT marktplaats om NFT-kunst ‘Singularity’ te veilen

De nieuwe marktplaats NFT STARS komt naar de NFT-scene en debuteert met een NFT-kunstwerk getiteld ‘Singularity’, geïnspireerd door de Nederlandse startup-ecosysteemambassadeur Constantijn van Oranje, Prins van Nederland en een groot voorstander van het tech startup-ecosysteem in zijn land.

Een eenmalige speciale limited edition voor inaugurele veiling. ‘Singularity’-kunst onthult de evolutie van mensen met kunstmatige intelligentie samen als een manier om efficiëntie te bevorderen en menselijke capaciteiten te vergroten in een geavanceerde omgeving. De kunst inspiratie kwam van de Nederlandse tech visionair Prins Constantijn van Oranje van Nederland. Hij leidt het tech-ecosysteem van het land als speciale ambassadeur voor Techleap NL.

Hij heeft de Nederlandse tech startups en het ondernemerschap jarenlang in verschillende rollen versterkt en sprak met een optimistische kijk voor de betere impact van technologische vooruitgang. Nederland wordt gestaag het nieuwe Silicon Valley en de Europese innovatiehub voor de ondernemers en de volgende generatie tech influencers.

De NFT wordt op 3 juli om 10:00 UTC geveild op het NFT STARS-platform. De veiling duurt slechts 24 uur. Iedereen die geïnteresseerd is in de collectie kan deze verkrijgen, maar houd er rekening mee dat het platform alleen cryptobetalingen accepteert.

“We zijn verheugd om onze reis als NFT-marktplaats te beginnen met zo’n gedurfde en betekenisvolle collectie als ‘Singularity’. Ons team bij NFT STARS is geïnspireerd door de vooruitgang die Nederland heeft geboekt op het gebied van blockchain en AI, evenals de rol die prins Constantijn van Oranje daarin speelt. We wilden een eerbetoon brengen in de vorm van een exclusieve collectie” – Dan Khomenko, CEO van NFT STARS.

Over NFT STARS

De NFTSTARS-marktplaats heeft ondersteuning gekregen van veel prominente crypto- en blockchain-venturefondsen zoals Avalanche, DAO Maker, Moonwhale Ventures, Cyberfi Samurai en Blockhunter Capital, om er maar een paar te noemen.

De marktplaats legt de nadruk op kunstwaardering, de zorgvuldige selectie van kunstenaars en de speciale behandeling ervan. NFT STARS selecteert elke artiest die op de markt aanwezig is zorgvuldig en organiseert slechts 3 veilingen per dag. Een andere manier voor veelbelovende artiesten om op NFT STARS te verschijnen, is door op de community te stemmen, die sterk betrokken is bij de ontwikkeling en het bestuur van de markt.

NFT STARS is een nieuwe multi-chain NFT-marktplaats die gebruikmaakt van alle sterke punten van non-fungible tokens om kunstenaars, liefhebbers van digitale kunst, startende oprichters en investeerders unieke kansen te bieden.

In ruil voor een strikt screeningproces ontvangen digitale artiesten veel voordelen, zoals: Gasvrij minting van NFT’s: NFT’s worden gemint op het moment van verkoop en de koper betaalt de gaskosten voor het minting proces. Kunstenaars met Premium-accounts krijgen een persoonlijke manager toegewezen, ze kunnen overleggen met de juridische afdeling en hulp krijgen bij het promoten van hun werk.

De marktplaats bevordert samenwerkingen tussen kunstenaars door collectief NFT-munten en eigendom toe te staan. Wanneer de kunst wordt verkocht, wordt de opbrengst van de verkoop verdeeld onder alle teamleden. Met NFT STARS kunnen kunstenaars hun eerste tentoonstelling hosten in een door AR aangedreven galerij. De galerij is beschikbaar om te bekijken op het scherm van een smartphone.

Wat is NFT?

NFT staat voor ‘non-fungible token’, een uniek type token dat niet like-for-like kan worden ingewisseld (zoals andere tokens kunnen zijn) omdat het een unieke identificatie heeft. Een kunstwerk dat als NFT is geslagen, is gemakkelijk te verifiëren en kan worden verhandeld op een blockchain, wat het extra waarde geeft. De industrie is sinds begin 2021 aanzienlijk gegroeid, met werken die voor bijna $ 70 miljoen werden verkocht.

NFT is niet langer een ruimte die alleen toegankelijk is voor cryptoliefhebbers, de snelgroeiende industrie trekt artiesten, muzikanten, ondernemers, atleten en publieke figuren aan zoals Snoop Dogg, Grimes, Tony Hawk, Rob Gronkowski, Elon Musk, Eminem, Jack Dorsey en vele anderen die willen om hun boodschap via blockchain te verspreiden.

Volg de sociale-mediakanalen van NFT STARS voor het laatste nieuws en de ontwikkeling van het platform: Twitter, Instagram, Facebook en Telegram Chat.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!