XRP Flare Networks

Ripple gaat zich nog meer concentreren op centrale banken, DeFi en tokenisatie

Het bekende blockchain-bedrijf Ripple heeft onlangs nieuwe vacatures geplaatst. In de eerste vacature werd duidelijk dat het op zoek is naar een product marketing manager tokenisatie, die de leiding kan nemen over zijn inspanningen op het gebied van tokenisatie en om het XRP-grootboek naar centrale banken te brengen.

In de tweede vacature werd duidelijk dat het zocht naar een senior manager voor bedrijfsontwikkeling, om het bedrijf naar de opkomende wereld van gedecentraliseerde finance (DeFi) te brengen.

De nieuwe product marketing manager zal de beste manieren bepalen om te profiteren van het vermogen van het XRP-grootboek om gebruikers unieke digitale activa te laten minten die kunnen worden gebruikt door centrale banken en voor non-fungible token (NFT) -projecten. Het zei het volgende in de vacature:

“Deze persoon zal nauwgezet worden gefocust om Ripple te helpen om deze enorme kans te pakken. Marktomvang, concurrentieanalyse, klantsegmentatie en andere go-to-market-planning maken allemaal deel uit van de functie.

Kandidaten moeten het leuk vinden om complexe problemen op te lossen en snel een duidelijk standpunt te formuleren. Deze persoon zal niet alleen uitvoeren, maar ook intensief betrokken zijn bij het strategiseren en analyseren.”

De nieuwe senior manager voor bedrijfsontwikkeling zal partnerschappen en investeringsmogelijkheden nastreven in cryptocurrencies, NFT’s, stablecoins en DeFi-apps. Hij of zij zal onderzoeken hoe XRP-grootboek kan worden gebruikt om gedecentraliseerde finance (DeFi) -toepassingen aan te sturen. Het gaf het volgende aan:

“Het Business Development-team van RippleX is op zoek naar een goed presterende professional die het team kan helpen bij het nastreven van een reeks kansen, waaronder partnerschappen, investeringen en ontwikkelaarsbeurzen in de wereld van blockchain-technologieën.”

Ripple opent de positie omdat het verwacht dat meer dan 10% van het wereldwijde bruto binnenlands product (bbp) tegen het jaar 2027 op de blockchain zal zijn opgeslagen. Het wil dus alvast inspelen op deze ontwikkeling door deze twee nieuwe posities te vullen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN