ProBit

Wat is ProBit Exclusives?

We schreven eerder al over de ProBit Global beurs en hoe je daar best een aangename tradingervaring kan hebben. Ook schreven we over het staken van PROB, het utility token van ProBit Global. Ook de Initial Exchange Offerings (IEO’s) die er georganiseerd worden, beschreven we eerder. In dit artikel gaan we dieper in op de ProBit Exclusives, waar je coins of tokens die in de toekomst gelanceerd gaan worden, met een behoorlijke korting kan kopen. 

Eerst PROB staken…

Voor dat je kan genieten van coins aan sterk gereduceerde prijzen, wil ProBit Global dat je het eigen token aankoopt en staket. Want het is pas vanaf VIP 1 dat je hiervoor in aanmerking komt. Level 1 dat komt overeen met 500 PROB. Dat kost je op het moment van schrijven iets meer dan $250. Wil je een stapje hoger, dan moet je 3000 PROB staken, voor VIP 3 zit je aan 8000 PROB. VIP 4 betekent 20k PROB te staken en wil je het maximale er kunnen uithalen, dan ga je met 50k PROB op VIP 5 komen. 

De PROB die je hebt aangekocht, dien je dan voor 180 dagen te staken. Op die gestakete PROB, verdien je een gegarandeerde 4% jaarlijkse rente. Dat komt dus overeen met +/- 2% voor de 180 dagen dat je PROB tokens gestakete zijn. De rente die komt er niet op het einde van de 180 dagen termijn bij, maar dagelijks. Concreet wil dat dus zeggen dat er elke dag tijdens die 180 dagen meer en meer PROB in je wallet zal zitten en dus ook meer zal genereren.  

…dan inschrijven op de ProBit Exclusive

De tweede stap dan is om je in te schrijven op de ProBit Exclusive die op dat moment gaande is. We illustreren dat met wat de huidige aanbieding, n.l. MANA van Decentraland. Tijdens de vijf dagen durende Exclusive kan je intekenen om MANA aan te kopen. Die betaal je niet in USDT of BTC maar, wat dacht je, in PROB natuurlijk. Houdt dus zeker een extra potje PROB opzij als je wil profiteren van die lage prijzen.  

Ook hier gelden enkele regels. Iedereen die minstens 500 PROB gestakete heeft, mag deelnemen. Maar ook, hoe meer PROB je gestakete hebt, hoe groter de hoeveelheid MANA zal zijn die je mag inkopen. Hieronder zie je de verdeling die tot VIP 5 loopt. Stel dus dat je VIP 1 bent omdat je 500 PROB gestakete hebt, dan mag je intekenen om MANA te kopen t.w.v. $250. Die MANA koop je dan wel in PROB tokens. Hoe hoger je VIP level, hoe meer je van de Exclusive tokens zal mogen kopen. 

Het is een beetje ingewikkeld maar we begrijpen wel heel goed wat ProBit Global hier wil bereiken. Meer gebruikers op het platform en vooral ook meer gebruik van het PROB token. Het stopt daar echter niet. 

Over- en onderinschrijving

Eens de inschrijvingsperiode afgelopen is, worden er achter de schermen van ProBit Global berekeningen uitgevoerd die bepalen welke gebruikers er hoeveel gaan mogen aankopen tegen de verlaagde prijs. Als we het voorbeeld van MANA er terug bijnemen, zie je dat er een “Totale allocatie” is van $25k. Er zullen dus niet meer dan voor $25k aan MANA tokens verkocht worden aan de verlaagde prijs. Als er voor meer dan dat bedrag ingetekend is, dan wordt er gesproken van een over-inschrijving. De gebruikers die hebben ingeschreven krijgen dan minder dan het bedrag waar ze voor intekenden. Is er bijvoorbeeld voor 2x het gealloceerde bedrag ingeschreven, dan krijgt iedereen maar de helft van waar ze voor intekenden. De rest van de PROB krijg je dan uiteraard gewoon terug. In het andere geval, van een onder-inschrijving, krijgt iedereen gewoon 100% van het bedrag waarvoor hij of zij zich heeft ingetekend. 

Tokens aan 50% korting

De eerstvolgende Exclusives van projecten die er aan komen zijn best veelbelovend te noemen. Decentraland, Origin Protocol, The Sandbox en Axie Infinity zijn stuk voor stuk projecten waar wij zonder twijfel tokens aan scherpe prijzen van zouden willen. En de korting is behoorlijk, n.l. 50%. Het is een buitenkans kan je denken en dat is het ook. Maar de kans dat je de hoeveelheid krijgt waarvoor je intekende is klein, héél klein. Het komt er dus vooral op neer dat je redelijk wat PROB tokens zal inslaan en dat is waar het bij ProBit Global natuurlijk om te doen is. Maar slecht is dat natuurlijk niet! Lees er nog eens ons artikel over de PROB over na en bekijk de koers van het token nog eens. Een slechte zaak ga je er niet mee doen, lijkt ons. 

Ben je benieuwd geworden naar wat ProBit Global biedt en wil je jezelf inschrijven? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN