Crypto Exchange

Crypto.com wordt sponsor van de finale van de Coppa Italia 2021

Het bekende cryptocurrency-betalingsplatform Crypto.com en de Italiaanse voetbalcompetitie Serie A hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst aangekondigd. In de aankondiging werd duidelijk dat Crypto.com de sponsor zal worden van de finale van de Coppa Italia 2021, die op 19 mei zal plaatsvinden tussen Atalanta en Juventus. Daarnaast zal het een serie speciale NFT’s uitbrengen om de finale te herinneren.

Luigi De Siervo, CEO van Lega Serie A, zei het volgende over de aankondiging:

“We zijn buitengewoon trots om deze prestigieuze samenwerking met Crypto.com, een toonaangevend bedrijf in de wereld van cryptocurrencies en NFT’s, aan te kondigen. Wij zijn de eerste voetbalcompetitie ter wereld die een overeenkomst ondertekent op deze nieuwe markt die buitengewoon innovatief en relevant is, niet alleen voor sportfans, waar andere competities van wereldklasse zoals de NBA de afgelopen maanden actief zijn geweest. Op deze manier wil Lega Serie A zijn doelgroep uitbreiden en de internationale groei van het merk voortzetten, altijd kijkend naar de toekomst en innovatie. De finale van Coppa Italia zal een uitdrukking zijn van deze waarden en zal miljoenen fans over de hele wereld een opwindende ervaring bieden, niet alleen op het veld, maar ook voor en na de wedstrijd, dankzij de vele commerciële en marketinginitiatieven die we zullen organiseren met onze partners.”

ProBit

Kris Marszalek, medeoprichter en CEO van Crypto.com, reageerde als volgt:

“We zijn trots om samen te werken met een uitzonderlijke partner zoals Lega Serie A, de nieuwste in een spannende roadmap van sportpartnerschappen die we binnenkort zullen aankondigen. Het is een unieke kans om ‘s werelds populairste sport te steunen tijdens de historische wedstrijd tussen Atalanta en Juventus, die zeker door voetbalfans over de hele wereld zal worden bekeken. Door onze samenwerking zullen we het beste van blockchaintechnologie en voetbal samenbrengen door samen NFT’s te creëren die ongetwijfeld instant klassiekers en felbegeerde verzamelobjecten zullen worden.”

Crypto.com is opgericht in 2016 en bedient momenteel meer dan 10 miljoen klanten wereldwijd als een cryptocurrency-betalingsplatform. Tevens lanceerde het platform onlangs Crypto.com NFT, een platform voor het verzamelen en verhandelen van NFT’s, zorgvuldig samengesteld uit de wereld van kunst, design, entertainment en sport.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN