Oprichter Cardano zegt dat het dit jaar nog veel mijlpalen gaat bereiken

Charles Hoskinson, CEO van Input Output Hong Kong (IOHK) en oprichter van Cardano (ADA), heeft in een interview met Forbes aangegeven dat Cardano zich opmaakt om dit jaar nog enorme doelen te bereiken die ze al in 2016 hebben gesteld. Hij gaf het volgende aan:

“2021 is een soort van ons overloopjaar, waarin we samen optrekken en alles op alles zetten om te bereiken waar we de afgelopen vijf jaar van hebben gedroomd. Dat omvat zaken als onze governance-stack, smart contracts, onze metadatastandaard, tokenuitgifte, volledige decentralisatie. We hebben bijna al onze doelen bereikt: we hebben metadata gedaan, we hebben nu een native token. Er zijn meer dan 10.000 tokens uitgegeven op Cardano in slechts een maand, en dat is verbluffend.”

ProBit

Hij somde ook de zaken op die voor Cardano de komende maanden staan gepland, waaronder de uitrol van het Alonzo-testnet, dat smart contract-functionaliteit naar de blockchain zal brengen. Hij zei dat het plan is om uiteindelijk het beste commerciële product te creëren:

“In de komende maanden zetten we smart contracts in. De laatste mijl vanaf daar – we zullen alle bestuurscomponenten inschakelen. Zodra die dingen zijn ingeschakeld, is de commercialisering van het platform al aan de gang. “

Hoskinson geeft ook commentaar op de huidige inspanningen van Cardano, waaronder projecten die het ecosysteem van Ethereum willen evenaren:

“We zorgen ervoor dat natiestaten coole dingen doen en we halen miljoenen gebruikers binnen via dat push-model. We doen ook aan gedecentraliseerde finance, non-fungible token-marktplaatsen – alle gebruikelijke dingen die je in het Ethereum-lab ziet.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!