Reddit Ethereum

Miljardair Mark Cuban spreekt over cryptocurrencies tijdens AMA op r/WallStreetBets

Miljardair Mark Cuban, eigenaar van het vooraanstaande Amerikaanse professionele basketbalteam Dallas Mavericks, heeft een aantal interessante opmerkingen gemaakt over Bitcoin en zijn investeerders. De miljardair ging naar de bekende subreddit r/Wallstreetbets om te reageren op vragen die werden gesteld in de gehouden Ask-Me-Anything (AMA).

De miljardair sprak grotendeels over de aandelenmarkt, waarbij hij hete onderwerpen als GME aansneed, en legde vervolgens uit dat hij harde lessen van de aandelenmarkt had geleerd:

“Het spel is aan het veranderen, maar het moeilijkste is om jezelf af te vragen of datgene waarin je geloofde wel echt is veranderd.”

Met behulp van Bitcoin-HODLers als voorbeeld om zijn nieuwe ideologie te ondersteunen, zei hij:

“… HODLers wiens toewijding aan Bitcoin veel te maken heeft met de onderliggende waarde dan de huidige prijs. BTC HODlers zijn een goed voorbeeld om te volgen. Velen kochten in 2017 op de high en zagen het met ⅔ of meer dalen. Maar ze hielden vol omdat ze in het bezit geloofden.”

Cuban vertelde later dat hij de volgende cryptocurrencies vasthoudt; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), SushiSwap (SUSHI), Aave (LEND). Hiermee worden recente rapporten bevestigd die onthulden dat de portemonnee van de miljardair werd gevonden en meer dan 1.000 SUSHI, ETH en Aave.

Hierop reageerde hij met: “Ik heb zeker mijn portie shitcoins gekregen lol.”

In januari deelde Mark Cuban nog een blogpost, waarin hij sprak over goud als een historische waardeopslag, en fysieke verzamelobjecten die voorheen als waardeopslag dienden, tot de komst van digitale valuta. Hij zei toen het volgende:

“Maar er is de afgelopen 3 jaar iets veranderd (crypto-enthousiastelingen zullen een ander verhaal vertellen en zeggen dat dit al sinds 2009 aan de gang is). De blokketen is geëvolueerd om smart contracts te ondersteunen en de mogelijkheid om digitale goederen en de daarmee samenhangende transacties op unieke wijze te identificeren.”

Hij wierp licht op de nu gediversifieerde structuur van digitale activa, waarvan hij bevestigt dat deze hedendaagse digitale valuta’s zoals Bitcoin omvat, samen met andere DeFi-tokens:

“Deze digitale waardeopslag is natuurlijk niet beperkt tot digitale goederen. Het bevat al lang cryptocurrencies (CryptoAssets is hoe ze zouden moeten worden genoemd, ze worden zelden als valuta gebruikt), zoals Bitcoin, Ethereum en zoveel andere, samen met de tokens die worden gemaakt om DeFi te ondersteunen.”

Door de jaren heen is het duidelijk dat de opvattingen van de miljardair over digitale activa optimistischer worden. Hoewel hij Bitcoin niet met dezelfde intensiteit bekritiseerde als de meeste tegenstanders, die uiteindelijk Bitcoin-supporters werden, zei hij ooit dat hij liever “bananen had dan Bitcoins”. Hier denkt hij echter op dit moment wel anders over.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN