PassiveIncome_4

Hoe ArbiSmart dankzij arbitrage trading jouw voorziet van een passief inkomen

Dit jonge bedrijf uit het cryptovriendelijke Estland kwam tijdens de vorige bull run in 2017 met het idee om een geautomatiseerd systeem van arbitrage in de cryptomarkt te lanceren. Dankzij een privé-investering kon er in het bear-jaar 2018 met het jonge team ontwikkeld en getest worden. Begin 2019 werd er dan officieel van start gegaan met het product. Maar wat is dat nu precies, arbitrage?

Arbitrage trading is niet iets dat enkel in de cryptowereld gebeurt. Het is een wijdverspreide tactiek die al zo lang bestaat als trading zelf. Het betekent zo veel als gebruik maken van de verschillen in prijs van hetzelfde goed, aandeel of cryptomunt over verschillende markten heen. Op de vele verschillende exchanges die Bitcoin aanbieden gelden namelijk licht verschillende prijzen.

Arbitrage traders maken gebruik van die verschillen en kopen coins op de goedkoopste beurs en verkopen die dan heel snel op een andere beurs. De winst die ze daarmee maken, steken ze op zak. Tijdens het moment van schrijven bedroeg de verkoopprijs van 1 BTC op FTX.us 26941,78 USDT en op Digifinex 27012,22 USDT. Toch al een verschil van 70,44 USDT. En dan keken we echt maar twee minuten rond om verschillen te vinden. Het kan dus best lucratief worden.

Het bestaat natuurlijk niet enkel in de aandelen- of grondstoffenmarkt maar is verder ook bekend in de retail- of immobiliënsector. Wie kent er niet iemand die zo slim is om ergens iets in solden te kopen om ze dan zelf na de solden terug aan de gewone marktprijs min een klein bedrag te verkopen? Of handige Harry’s die een pand kopen voor een prikje en dan weer doorverkopen voor een iets hogere prijs? Het systeem is zo oud als de straat zeg maar en het bestaat dus ook in de cryptowereld.

Wat biedt ArbiSmart dan precies aan?

ArbiSmart biedt zijn klanten een geautomatiseerd systeem aan. Jij investeert in dat systeem waarmee ArbiSmart arbitrage trades doet met honderden coins tussen wel 20 verschillende exchanges. Zo kunnen ze jou een mooie winst op je geïnvesteerde bedrag bieden en strijken ze er zelf waarschijnlijk ook nog een aardige winst mee op.

Het feit dat er een hoge volatiliteit in de cryptomarkten bestaat en dat die markten 24/7 actief zijn, draagt natuurlijk ook bij aan het succes van deze formule. Dat volledig automatische systeem en de onderliggende algoritmes speuren dus non-stop naar interessante deals. Dat systeem wacht overigens momenteel op een patent. Een team van traders managet en monitort het systeem daarenboven 24 uur per dag, wat zorgt voor een extra laagje veiligheid en menselijk inzicht wanneer dat nodig zou zijn.

Volledig geautoriseerd en gereguleerd

ArbiSmart is een in Talinn, Estland geregistreerd bedrijf dat voldoet aan alle nationale en dus ook Europese regelgeving wat betreft de activiteiten die ze aanbieden, n.l. diensten m.b.t. virtuele munten. Estland is zoals jullie misschien al wel weten uit eerdere berichten van ons één van de 12 meest cryptovriendelijke landen in de wereld.

Het is dus cryptovriendelijk voor investeerders en bedrijven, ligt in Europa en is erg welvarend. De Estse overheid is trouwens niet aan haar proefstuk toe want het is één van de eerste landen waar er elektronisch gestemd wordt en ze speelden lang met het idee om een eigen digitale munt te lanceren. Helaas werd dat plan omwille van de hoge druk van haar Europese medelidstaten afgevoerd.

Hoeveel kan je er mee verdienen?

Dankzij de Smart Investments Calculator op de ArbiSmart website kan je snel en eenvoudig te weten komen hoeveel jouw investering kan opbrengen. Starten kan vanaf een minimumbedrag van €500 en is quasi ongelimiteerd. Het tijdsbestek start al vanaf 1 dag en loopt tot 10 jaar. Dan spreken we over wat er met de Smart Investments Calculator mogelijk is.

Iets doet ons wel vermoeden dat wanneer je voor meer dan 2,5 miljoen euro of langer dan 10 jaar wil investeren, er ook mogelijkheden zijn. Dan neem je misschien beter eens contact op met de heren en dames van ArbiSmart. Dan kan er wellicht ook wel een korte zakenreis naar Talinn af.

Het principe is simpel. Hoe meer je investeert en hoe langer je die investering wil aangaan, hoe beter de voorwaarden of returns. Die starten bij het Beginner level 1 tot 3 en lopen over Advanced level 1 tot 3 door tot Elite level 1 tot 3. Wil je meer dan 2,5 miljoen euro investeren dan zit je bij de VIP level. De rewards lopen natuurlijk ook op.

Stel dat je het minimum bedrag van €500 investeert voor een jaar, krijg je daar een verwachte return op tussen €55 en €73. Dat komt overeen met een rente tussen 10,9% en 14,6%. Wil je €1000 voor twee jaar tijd investeren stijgt dat percentage al naar meer dan 21,9%. Niet mis! We vermoeden wel dat deze indicatieve returns van toepassing zijn wanneer je géén fondsen weghaalt en de gegenereerde rente-inkomsten dus laat meetellen voor de toekomstige inkomsten, de samengestelde rente dus.

We hebben getracht dit te verifiëren met ArbiSmart maar kregen tot op heden niet onmiddellijk antwoord op onze vraag.

Registreren is al even gemakkelijk dan berekenen hoeveel je zal gaan kunnen verdienen aan je investering. Omdat het bedrijf volgens de Europese regels moet werken, is er een volledige registratie volgens de geldende Know Your Customer (KYC) en Anti Money Laundering (AML) wetten nodig. Officiële documenten bij de hand houden dus en je haar in de juiste richting want er zal een fotootje moeten worden genomen.

De investering die je zou willen doen, kan dankzij het overmaken van cryptovaluta, een overschrijving of met een Visa of Mastercard. Ook fondsen terugnemen is recht door zee. Via de dashboard omgeving kan je eens je de KYC verificatie hebt doorlopen een aanvraag doen tot terugname. Volgens de FAQ van ArbiSmart wordt die binnen 24 uur goedgekeurd en aan jouw terug overgemaakt. Dat verificatieproces kan overigens ook een drietal werkdagen duren.

Als je beslist te investeren bij ArbiSmart zal je in het tabblad Investment Management moeten kiezen op welke manier u uw winsten zal willen ontvangen. Je krijgt dan de keuze tussen een euro-rekening of een cryptorekening. Uitbetalen kan in beide of je kan ook kiezen om uitbetaald te worden in het RBIS token. Het RBIS token is een ERC20 token door ArbiSmart uitgegeven met een maximum supply van 450 miljoen stuks.

Op dit moment zijn ze nog niet terug te vinden op exchanges. Het ArbiSmart team werkt er hard aan om dit ten laatste tegen het einde van 2021 voor elkaar te krijgen. De prijs wordt op het platform geschat op €3,094. Kies je voor uitbetaling in RBIS tokens dan liggen de dagelijkse opbrengsten véél hoger.

Die starten dan op 0.12% i.p.v. 0.03% dagelijkse opbrengst. Een hoger risico dus omdat de marktprijs van het RBIS token nog niet bepaald is én het voor gewone accounts (low level tier) niet mogelijk is de RBIS tokens te verkopen.

Wat moet dat precies gaan kosten dan?

Wel, ArbiSmart zal jou nooit kosten aanrekenen. Ze nemen natuurlijk wel een deel van de koek van wat ze kunnen verdienen per arbitrage trade. Hoe hoog die liggen, daar wordt op de website niets over verteld. Wat we wel weten is dat hoe hoger je in de rangschikking staat qua investeringshoeveelheid (beginner tot elite en VIP), hoe hoger jouw opbrengsten zullen zijn.

Is ArbiSmart te vertrouwen?

Het is niet voor niets een Europees bedrijf dat volledig gereguleerd is volgens de geldende Europese financiële wetten. Net zoals tegenwoordig op alle exchanges en andere cryptotoepassingen zijn er verschillende mogelijkheden om je account dankzij 2FA extra te beveiligen. Het bedrijf biedt ook 24/7 support aan via verscheidene kanalen zoals een chatbot op de website, een Telegramkanaal en alle andere gangbare sociale mediakanalen.

Onze conclusie

Wie er op zoek is naar een relatief risico-arme investering met een relatief hoog rendement, kan bij Arbismart wel eens op rozen zitten. We hoorden allemaal wel van passief inkomen en dat is wat ArbiSmart voor u doet. Niet dus zoals met traditionele banken die quasi géén rente meer geven. Onze interesse is alleszins gewekt. Niet enkel wat betreft het opbouwen van extra euro’s maar ook wat betreft het oppotten van het RBIS token. Het token zou zo maar eens de lucht in kunnen schieten wanneer het tijdens het komende jaar verhandelbaar wordt op exchanges.

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN