Ripple

XRP koers op weg naar $1.00 dollar mede door airdrop hype

De XRP koers daalde vorige week naar een prijs van circa $0,47, maar vanwege een mooie stijging in de afgelopen 7 dagen is de koers weer aanzienlijk gestegen. XRP steeg naar een koers van $0,66, een stijging van meer dan 30% in één week tijd, en analisten suggereren dat de XRP koers klaar is voor een verdere opwaartse beweging.

XRP heeft momenteel met een sterke resistance te maken in het midden van de $0,60 regio en het wordt een belangrijke opgave voor XRP om deze te doorbreken, mocht het verder willen stijgen.

XRP koers op weg naar $1.00

Een crypto handelaar heeft zojuist aangegeven dat hij zich richt op een XRP koers van $1.00. Hij geeft aan dat de aankomende hype van de Flare Network airdrop voor de move hoger kan zorgen. De handelaar voorspelt dat de prijs van XRP verder zal consolideren voordat er weer een enorme stijging optreedt. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“XRP ziet eruit alsof ze zich voorbereidt op een beweging richting $0.93-$0.97. Hieronder waren de dieptepunten. Airdrop komt eraan en verwacht een beetje meer fomo die erin leidt.”

Wat is de Flare aidrop?

De airdrop van Flare Network vindt binnenkort plaats. XRP investeerders hebben nog even de tijd om gratis Spark tokens te verdienen. Investeerders die in aanmerking willen komen dienen hun XRP te registreren. Voor de distributie wordt er een snapshot op 12 december gemaakt van alle XRP-adressen. Deelnemers behouden het eigendom van hun XRP-bezit terwijl ze de nieuwe tokens ontvangen.

In totaal worden er 45 miljard aan Spark tokens uitgedeeld tijdens de airdrop. XRP investeerders ontvangen deze in een verhouding van 1:1. Bij 100 XRP ontvang je dus 100 Spark tokens.

Meer dan 20 crypto-exchanges

De airdrop wordt groots en daarom is er ondersteuning vanuit meer dan 20 crypto-exchanges. Klik hier om te bekijken welke crypto exchange er wel tussenstaat. De mensen die hun XRP in eigen beheer houden of niet opslaan op één van de deelnemende crypto-exchanges, kunnen alsnog Spark tokens verdienen.

XRP zoekinteresse stijgt naar niveaus van 2017 tijdens bull run

Onlangs maakten wij ook bekend dat de zoekinteresse voor de term XRP op een schaal van 0 tot 100 op een piekpopulariteit van 74 heeft bereikt. Deze piekpopulariteit werd eind 2017 bereikt en steeg toen zelfs nog hoger tijdens de bull run.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN