LINK flashcrash

Dave Portnoy verkoopt al zijn Bitcoin en Chainlink na verlies van $20.000

Dave Portnoy, een Amerikaanse internetberoemdheid en de oprichter van Barstools Sports, heeft al zijn cryptocurrencies verkocht, waaronder Bitcoin (BTC) en Chainlink (LINK). De dalende prijs van ChainLink was de voornaamste reden tot paniek.

LINK daalt met meer dan 25%

Chainlink steeg op 15 augustus naar een all time high van $20,11 dollar. Dit gebeurde drie dagen nadat Dave Portnoy LINK had aangeschaft. Echter daalde de Chainlink koers op 21 augustus met ongeveer 30%, waardoor de prijs richting de $13 dollar zakte.

Dave Portnoy verkoopt zijn Bitcoin en Chainlink

Dave Portnoy plaatste op 21 augustus een Twitter bericht om aan te geven dat hij niet meer in het bezit is van Bitcoin en Chainlink. Hij zei het volgende op Twitter:

“Ik ben momenteel in het bezit van nul Bitcoins en zal wachten en kijken. Ik verloor 25k en net als bij de aandelenmarkt kostte het me tijd om erachter te komen. Ik weet dit en zal wel of niet klaar zijn. #Bitcoin”

Bron: Twitter

Een dag later na zijn aankondiging gaf Dave Portnoy aan dat hij $20.000 van zijn initiële investering van $1.250.000 heeft verloren. Dit komt neer op 1,6%.

Bron: Twitter

Velen merkten op dat Portnoy niet klaar was voor de snelle en vluchtige cryptocurrency markt. Hij werd dan ook keihard aangepakt in de reacties. Een Twitter gebruiker ging zelfs zo ver en maakte dit onderstaande filmpje:

Peter Schiff is blij

Peter Schiff, een bekende econoom, goud-investeerder en Bitcoin-criticus is blij dat een bekend persoon uit Bitcoin is gestapt. Hij zei het volgende:

“Terwijl @stoolpresidente de laatste grote naam was die in #Bitcoin kwam, was hij de eerste die eruit kwam. Ik voorspel dat de volgende grote naam die op borgtocht vrij komt, Paul Tudor Jones zal zijn. Jones is een geweldige handelaar die weet wanneer hij zijn verliezen moet beperken en rennen. Hij waagde een schot, maar zal niet lang achter het verkeerde paard staan.”

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN