FC Barcelona Socios

FC Barcelona’s fan token was binnen twee uur uitverkocht!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Eén van de bekendste voetbalclubs ter wereld, FC Barcelona, ​​was gisteren getuige van een succesvolle verkoop van haar eigen fan token, genaamd BAR-token.

Ondanks vertragingen in de token-verkoop waren in korte tijd ongeveer 600.000 BAR-tokens volledig uitverkocht.

Enorme deelname

De verkoop werd uitgevoerd op de platforms van Socios en Chiliz. Voor een prijs van €2 per token werden er in totaal 600.000 BAR-tokens verkocht op beide platforms. Het ging zelfs zo hard dat de hele voorraad binnen twee uur verkocht werd.

Alexandre Dreyfus, de CEO van beide platforms, zei dat Chiliz en Socios een aanzienlijke stijging in het aantal bezoekers noteerden te midden van de verkoop.

Dreyfus ging verder met te zeggen dat de tokenverkoop van Barca onverwacht snel was en dat er mensen uit 106 verschillende landen deelnamen. Tijdens de meest intensieve periode haalde de flash-verkoop binnen twee minuten $777.000 op, aldus de CEO. In totaal werd er, naar verluidt, €1,2 miljoen opgehaald uit de verkoop.

De token gaat vandaag live!

Over de use case van de BAR-token zei Dreyfus het volgende:

“Fans kunnen dan onmiddellijk hun BAR gebruiken om te stemmen in de eerste clubpeiling op Socios.com, om een ​​inspirerend, door fans ontworpen, kunstwerk te kiezen die in de heilige kleedkamer van Camp Nou zal gaan hangen.”

Ondertussen zullen Barcelona-fans vandaag om 13:00 weer een nieuwe kans krijgen om tokens te kopen. Naar verluidt zal de Barca-fan-tokenverkoop weer live gaan op dezelfde platforms. De prijs per token is echter nog niet duidelijk.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN