ESMA

Crypto.com breidt uit naar 31 Europese landen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

In een persbericht van vandaag kondigde de wereldwijde cryptocurrency exchange, Crypto.com, aan dat ze 31 Europese landen gaan toevoegen voor kaartondersteuning. De beurs gaat samenwerken met i2c Inc., een toonaangevende leverancier van digitale betaling en open banking-technologie, om kaartbetalingen over het hele continent mogelijk te maken.

Volgens de aankondiging zorgt deze ontwikkeling ervoor dat dit de “de meest algemeen beschikbare” kaart in zijn soort tot nu toe is.

Over Crypto.com

Crypto.com is in 2016 opgericht vanuit een simpele overtuiging: het is een fundamenteel mensenrecht voor iedereen om controle te hebben over hun geld, gegevens en identiteit.

Met vandaag meer dan 2 miljoen gebruikers op zijn platform, biedt Crypto.com een ​​krachtig alternatief voor traditionele financiële diensten, waardoor zijn visie van “cryptocurrency in elke portemonnee” werkelijkheid wordt, één klant tegelijk.

Crypto.com is gebouwd op een solide basis van beveiliging, privacy en compliance en is het eerste cryptocurrency-bedrijf ter wereld met CCSS Level 3, ISO27001: 2013 en PCI: DSS 3.2.1, Level 1-compliance. Crypto.com heeft zijn hoofdkantoor in Hong Kong en bestaat uit meer dan 250+ medewerkers.

Over i2c Inc.

i2c is een wereldwijde leverancier van in hoge mate configureerbare betalings- en open bankoplossingen. Door gebruik te maken van de gepatenteerde “bouwsteen” -technologie van i2c, kunnen klanten eenvoudig, snel en kosteneffectief een uitgebreide reeks oplossingen voor krediet, debet, prepaid, leningen en meer creëren en beheren.

i2c biedt ongeëvenaarde flexibiliteit, wendbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid vanaf één wereldwijd SaaS-platform. Opgericht in 2001 en met het hoofdkantoor in Silicon Valley, ondersteunt de technologie van de volgende generatie van i2c miljoenen gebruikers in meer dan 200 landen/gebieden.

Crypto.com breidt kaartdiensten uit naar Europa

De beurs kondigde een uitbreiding van haar kaartdiensten aan naar 31 Europese landen, na succesvolle implementaties eerder dit jaar in Singapore en het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe kaart biedt gebruikers een compleet crypto-ecosysteem voor gebruikers in de beschikbare landen die kunnen kopen, verkopen, handelen, verdienen en cashback-beloningen ontvangen van abonnementen, zoals Netflix en Spotify.

Over de samenwerking zei Crypto.com CEO Kris Marszalek:

“We kozen drie jaar geleden voor i2c, in afwachting van onze wereldwijde strategie, vanwege de integratie die het heeft met banken en kaartnetwerken wereldwijd. Het cloudgebaseerde platform van i2c zorgt voor een op maat gemaakte ‘plug-n-play’-oplossing, zodat we niet opnieuw hoeven te beginnen in elke markt bij meerdere verwerker.”

Europa’s reactie op betalingen van digitale valuta

Volgens een recent onderzoek in heel Europa, dat door de beurs werd gesponsord, ziet meer dan 34% van de consumenten online betalingen als de primaire rol voor digitale valuta’s, waarbij meer dan de helft (54%) zegt een door de overheid gesteunde digitale valuta te willen gebruiken.

Jim McCarthy, president van i2c Inc. is van mening dat de huidige pandemie en de moeilijke economische tijden nog meer mensen zullen aanzetten tot digitale betalingen. Hij zei verder:

“De sterke inschrijvingsreactie in Europa op de Crypto.com-betalingsoplossing geeft aan dat consumenten klaar zijn voor een alternatief voor traditionele geldsystemen, waardoor ze de volledige controle hebben over hun financiën en investeringen. i2c is trots om Crypto.com te helpen met optionele betalingsoplossingen aan de wereld te leveren.”

Snel MCO kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen. Je kan ons ook volgen op Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN