Ethereum

Ethereum koers: welke kant gaan we op?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Ethereum (ETH) koers beweegt al een aantal dagen zijwaarts. De prijs schommelt sinds 14 mei tussen de $192 en $205 dollar. Op het moment van schrijven staat de Ethereum koers op $202 dollar en handelt het momenteel boven de ondersteuningsniveau’s van $192 en $195 dollar. We kunnen wellicht een grote stijging zien, als we een duidelijke uitbraak krijgen boven de weerstand van $205.

Volgens cryptocurrency analist CredibleCrypto, heeft de Ethereum koers zich onder een belangrijk ondersteuningsniveau gesloten. Dit betekent dat ETH kwetsbaar is voor een grotere correctie. Hij zei het volgende:

Nou, het niveau hield hier niet aan het einde. Ik zat er in voor een ‘long’, maar heb het gehalveerd voor -.25R. Zou dit een fake-out zijn? Mogelijk, maar we kunnen altijd opnieuw instappen als een aantal belangrijke niveaus worden teruggewonnen. Tot die tijd blijf ik weg, voor het geval dat er een grotere correctie komt. $ETH.”

In tegenstelling tot de bearish tweet van CredibleCrypto denkt de bekende cryptocurrency analist CryptoMichael er heel anders over. Volgens hem zou Ethereum weleens kunnen stijgen richting de $250 of zelfs $290. Hij zei:

Zolang we boven de $185 (en zelfs $168-173) blijven, vermoed ik dat $ETH zal gaan stijgen naar het niveau van februari / maart. Doelen moeten $250 / $285-290 zijn.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN