Binance lanceert handelen in opties via mobiele applicatie

De meeste van ons zullen wel bekend zijn met ’s werelds grootste cryptocurrency-beurs, Binance. Nu is het zo dat Binance al een tijd Bitcoin opties aanbiedt, echter waren deze nog niet beschikbaar via de mobiele applicatie van de beurs. Dit is nu veranderd. De beurs kondigde namelijk vandaag aan dat zij de nieuwe iOS- en Android-applicatie gelanceerd hebben, inclusief het handelen in opties.

De aankondiging luidde:

Gebruikers moeten wel nog even de applicatie updaten naar de nieuwste versie om toegang te krijgen tot de handel in opties.

In het bijgevoegde persbericht staat dat de premies op de opties eerst worden afgetrokken van het saldo van de futures-wallet van de gebruiker, voordat de winst wordt berekend. Tevens wordt er aangegeven dat klanten moeten zorgen voor voldoende vrije marge in hun futures-wallet, voordat zij orders plaatsten.

De aankondiging gaf het volgende aan:

“Opties hebben dus vaste neerwaartse kosten, die vooraf moeten worden betaald, en onbeperkte opwaartse. Nettowinst voor uw optiehandel is winst – premium.”

Binance herinnert gebruikers er ook aan dat transacties worden uitgevoerd tegen de exacte marktprijs van wanneer de transactie is voltooid, die enigszins kan verschillen van de prijs die wordt weergegeven op het moment van de order.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!