XRP/PHP-index heeft een nieuw record bereikt

De samenwerking tussen Ripple en Azimo, een in Europa gevestigde digitale geldovermakingsdienst met een hoofdkantoor in Amsterdam, heeft een deur geopend voor On-Demand Liquidity naar de Filippijnen. Dit volgens de laatste gegevens van de Liquidity Index Bot op Twitter.

De samenwerking

Vorige maand kondigde Ripple aan dat Azimo de On-Demand Liquidity-oplossing (ODL) van Ripple gaat gebruiken, die de XRP-cryptocurrency gebruikt. Het bedrijf zal XRP gebruiken voor transfers naar de Filippijnen met plannen om ODL in de toekomst uit te breiden naar andere markten.

Azimo is gevestigd in het VK, Polen en Nederland en tot op heden hebben meer dan een miljoen klanten gebruik gemaakt van het platform. In 2019 stond het in een lijst van snelst groeiende Britse bedrijven van de Sunday Times Tech Track 100. Het bereikte de lijst na een gemiddelde omzetgroei van 72,44% over drie jaar.

Richard Ambrose, CEO van Azimo, zei toen het volgende:

“We zijn al heel lang geïnteresseerd in het potentieel van digitale activa, zoals XRP, om grensoverschrijdende betalingen voor klanten te verbeteren. De ODL-oplossing van Ripple heeft de kosten en levertijd voor grensoverschrijdende transacties aanzienlijk verlaagd, en onze klanten zien de voordelen.”

XRP/PHP-index

Zoals gezegd heeft deze samenwerking de deur geopend in de Filippijnen en hier worden nu al de vruchten van geplukt. De Liquidity Index Bot plaatste het volgende bericht:

https://twitter.com/LiquidityB/status/1248596983381663744

De XRP/PHP registreerde 10 april een recordhoogte van 11,409 miljoen.

De Filippijnen staan ​​wereldwijd bekend als één van de populairste bestemmingen voor geldtransfers. Deze piek in de XRP/PHP-index gaf aan dat er een grote vraag was naar de ODL-corridor van Ripple.

XRP/AUD-index

In een boost op de ODL-markt noteerde de XRP/AUD-index ook een stijging op 10 april. Ook de ODL-markt werd getroffen door de crash en daalde. Maar de markt wist zich te herstellen en de indices toonde ook een verhoogde liquiditeit.

https://twitter.com/LiquidityB/status/1248596978574995456

Zoals hierboven te zien is bedroeg de liquiditeit op 4 april ongeveer 8.028 miljoen en piekte op 10 april tot 11.858 miljoen, wat een nieuwe ATH markeert.

XRP/MXN-index

De oudste ODL-index van Ripple, XRP/MXN, was ook getuige van een piek in de activiteit op het moment van schrijven, met een piek van $31,149 miljoen.

https://twitter.com/LiquidityB/status/1248596973814534144

Deze specifieke index is de afgelopen dagen sterk gestegen en markeerde op 9 april een ATH van 25,614 miljoen aan liquiditeit.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!