TRON gaat samenwerken met Refereum

TRON gaat samenwerken met Refereum om video game streamers in staat te stellen TRX en BitTorrent Token (BTT) te verdienen, te midden in de voortdurende quarantaine. Dit volgens het persbericht dat gedeeld werd met CryptoGlobe.

Volgens het bericht zal TRON’s nieuwe partnership gebruikers van het gaming-beloningsplatform toegang geven tot cryptocurrency-tokens als een vorm van stimulans.

Het bericht verteld ons het volgende:

“Als gevolg hiervan kunnen gamers crypto-beloningen verdienen en een passief inkomen ontvangen door iets te doen waar ze van houden.”

Refereum werkte eerder samen met blockchain-streamingplatform DLive in november 2019, dat vervolgens werd overgenomen door TRON. Gebruikers die zich in de maand april aansluiten bij en deelnemen aan de streamingdienst, krijgen “loot crates” met TRX en spelcodes.

CEO van Refereum, Dylan Jones, zei het volgende:

We hopen dat we door deze samenwerking met TRON en DLive de tijd thuis voor miljoenen mensen interessanter kunnen maken door beloningen aan te bieden voor het bekijken van gamestreams.

De partnership komt op een moment dat veel mensen over de hele wereld gedwongen worden binnen te blijven als gevolg van verplichte quarantaine, als reactie op het coronavirus.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!