Blockchain malta

ConsenSys ontslaat 14% van haar personeel

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Blockchain-softwarebedrijf ConsenSys ontsloeg een deel van zijn personeel, terwijl de focus in twee afzonderlijke richtingen werd verdeeld. Hierdoor heeft het bedrijf zijn personeelsbestand met ongeveer 14% teruggebracht, kondigde het bedrijf op 4 februari aan in een persbericht.

Met zijn wortels in de Ethereum-blockchain heeft ConsenSys meerdere bijbehorende projecten, waaronder Ethereum-portemonnee Metamask en ConsenSys Codefi.

ConsenSys heeft zijn hoofdkantoor in New York en heeft ook besloten het bedrijf te splitsen. Een deel van de operatie zal worden voortgezet in de softwaresector, terwijl het andere deel zich gaat concentreren op investeringen, aldus het persbericht.

Het banenverlies is niet nieuw voor ConsenSys, aangezien het bedrijf eerder personeelsreducties heeft uitgevoerd. Geruchten circuleerden in december 2018 rond een mogelijke personeelsvermindering van 60%. Januari 2019 leverde echter slechts 13% minder personeel op.

Zoals gezegd heeft ConsenSys nu twee divisies, een om door te gaan met het bouwen van software en de andere om te werken aan de ondernemingskant.

Met zijn banenverlies van 14% is ConsenSys “herstructureringsteams om beter afgestemd te zijn op de behoeften van een gericht bedrijf voor softwareontwikkeling”, aldus de verklaring.

Eerder vandaag rapporteerde CryptoBenelux over de overname door ConsenSys van, het bij de SEC-geregistreerde, Heritage Financial Systems.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN