Coinfloor delist Ethereum

Google en Apple halen uit naar Coinbase en MetaMask

Coinbase Wallet, de mobiele cryptocurrency-portemonnee van Coinbase, gaat binnenkort de DApp-browsing-functie verwijderen volgens een bericht dat in de app verschijnt. Volgens Coinbase wordt de DApp-browserfunctionaliteit verwijderd “om te voldoen aan het App Store-beleid”.

Gebruikers hebben nog steeds toegang tot DApps via Coinbase Wallet op hun desktopapparaten, met behulp van de WalletLink-functie. In een Reddit-bericht suggereert Brian Armstrong, CEO van Coinbase, dat “Apple het gebruik van Dapps uit de App Store lijkt te elimineren.

MetaMask uit de Google Play Store

Begin deze week heeft MetaMask, een andere DApp-browserdienst, aangekondigd dat Google zijn Android-client heeft opgeschort en een bezwaar van MetaMask heeft afgewezen.

Google heeft naar verluidt hun beleid aangehaald dat cryptocurrency-mining op mobiele apparaten verbiedt. Het MetaMask-team probeerde in beroep te gaan tegen de beslissing van Google om MetaMask uit de app store te verbannen, echter werd deze onmiddellijk afgewezen.

MetaMask co-lead ontwikkelaar, Dan Findlay, zei het volgende:

“Ik hoop van harte dat dit een eerlijke fout is van de kant van de recensenten van Google, maar in combinatie met alle crypto-YouTube-blokkades, ben ik erg in de war over hoe Google omgaat met decentraliserende technologieën. Als mensen dit gedrag accepteren van een mobiel monopolie, zoals Google, verdienen we misschien niets beters.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN