bitcoin blogs afbeeldingen_Tekengebied 1 kopie 5

Wat is Grayscale Investments Bitcoin Trust (GBTC)?

GBTC is de ticker voor De Grayscale Investments Bitcoin Trust (GBTC). De beleggingsfondsbeheerder die institutionele beleggers een manier biedt om te investeren in Bitcoin via een meer traditioneel beleggingsinstrument. Grayscale is opgericht in 2013 door de Digital Currency Group. Het klantenbestand van Grayscale bestaat uit institutionele beleggers. Hierbij kun je denken aan pensioenfondsen, geaccrediteerde vermogenden en family offices.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN