Real Madrid

Real Madrid sluit overeenkomst met blockchain bedrijf

De Spaanse voetbalclub Real Madrid heeft een partnerschap gesloten met Fantastec SWAP. Een op blockchain gebaseerde app voor verzamelobjecten. Gebruikers kunnen nu veilig en officieel producten van Real Madrid verzamelen en ruilen, zoals voetbalplaatjes, spelers handtekeningen, en exclusieve video-inhoud. Eerder dit jaar ging Fantastec SWAP al een samenwerking aan met Arsenal en Borussia Dortmund.

Simon Woolard, product development partner bij Fantastec, licht de deal toe:

“Bij Fantastec zijn we allemaal erg ambitieus en hebben we een duidelijke visie over hoe we ons voorstellen dat sport- en fancommunities zich de komende jaren zullen ontwikkelen. Elk van onze producten helpt ons om steeds meer te leren over het gedrag en de wensen van fans.”

Hij geeft verder commentaar op de plannen van de onderneming om samen te werken met andere grote clubs en sportteams, en voegt toe:

“We hebben veel connecties en ervaring, waardoor we goede en gewaardeerde relaties hebben opgebouwd met clubs en organisaties wereldwijd.”

Fantastec SWAP video

Kan Blockchain de voetbaleconomie verstoren?

Blockchain technologie heeft in zijn relatief korte bestaan industrieleiders wereldwijd weten te overtuigen van de vele voordelen die het biedt. De technologie wordt op grote schaal getest in onder meer supply chain management, wetgeving en onroerend goed.

Met dat gezegd, zal het niet vergezocht zijn om te stellen dat de technologie ook het paradigma van de voetbalwereld zoals wij die kennen kan veranderen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN