Crypto Nieuws

Bitcoin Meester aanwezig op Crypto Conference in Berlijn

Op 27 en 28 maart is Bitcoin Meester aanwezig op de Crypto Conference in Berlijn. Samen grote namen als de IOTA Foundation, Electra coin, maar ook de welbekende exchange Kraken, zullen zij daar een stand hebben en hun platform en cryptocurrency onder de aandacht brengen.

Crypto Conference heeft goed uitgepakt. Zo zijn Janna Zielinski van de IOTA Foundation en Giuseppe Giuliani, de accountmanager van Kraken aanwezig om daar te spreken. Maar ook het hotel waar de Crypto Conference wordt georganiseerd laat niet aan verbeelding over, namelijk het Maritim hotel.

2018 was voor de Crypto Conference een groot succes en de verwachting is dat dit jaar niet anders zal zijn. Lijkt het jou wat om ook aanwezig te zijn? Tickets kunnen gekocht worden via deze website!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN