Betaalnetwerk RippleNet passeert 200 klanten

Ripple heeft gisteren 8 januari gemeld dat 13 nieuwe financiële instellingen zich hebben aangemeld voor het betaalnetwerk van RippleNet. Dit brengt het totaal aantal klanten boven de 200. De nieuwe financiële instellingen zijn gevestigd in landen als Engeland, Zweden en Koeweit. De klanten zitten nu wereldwijd verspreid over 40 landen. In Ripple’s blogpost wordt uitgelegd dat vijf van de nieuwe toevoegingen, JNFX, FTCS, SendFriend, Transpaygo en Euro Exim Bank, XRP gaan gebruiken als liquide middelen bij het verzenden van grensoverschrijdende klantenbetalingen. Andere instellingen die nieuw zijn aangesloten bij RippleNet, zoals CIMB of Olympia Trust Company, zullen Ripple-technologie gebruiken voor meer transparantie in betalingen. Ripple CEO Brad Garlinghouse vertelde in een post dat elke week twee of drie nieuwe klanten zich aanmelden voor RippleNet sinds vorig jaar. Dit is een toename van 350 klanten in 2018. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!