Fortnite gaat Monero accepteren

Retail Row, de merchandise store voor de online videogame Fortnite, is ‘exclusief’ begonnen met het accepteren van Monero (XMR) als een cryptocurrency betalingsoptie. Dit tweette Monero op 1 januari.

Fortnite is een online videogame uitgebracht in juli 2017 en ontwikkeld door Epic Games die, naar verluidt, meer dan 125 miljoen spelers wereldwijd aan heeft getrokken. In oktober 2018 werd Epic Games geschat op meer dan $ 15 miljard.

Retail Row support de cryptobetaaldienst GloBee, waarmee winkeliers cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP) kunnen accepteren, terwijl Retail Row alleen XMR ondersteund. Klanten kunnen ook betalingen uitvoeren met een reeks conventionele methoden, waaronder creditcards en PayPal.

Sinds de aankondiging is XMR gestegen met 3,27 % en het wordt verhandeld voor ongeveer $ 48,-.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!