Analist: Deze altcoin ziet er sterk uit na 6.400% stijging, Dogecoin veelbelovend

Een veelgevolgde crypto-strateeg en handelaar zegt dat een populair project voor real-world assets (RWA) mogelijk nog meer opwaarts potentieel heeft.

De pseudonieme analist Altcoin Sherpa vertelt zijn 222.700 volgers op het sociale mediaplatform X dat MANTRA (OM) “er nog steeds sterk uitziet.” Zo zei de analist:

“Consolidatie in de vorige range en nu expansie; ik zou hier persoonlijk voorzichtig zijn met kopen en denk dat we een terugval zullen zien rond $1,23 en $1,41. Maar het is nog steeds een van de betere RWA-weddenschappen en ik heb zelf een positie.”

OM/USDT-grafiek. Bron: Altcoin Sherpa/X
OM/USDT-grafiek. Bron: Altcoin Sherpa/X

MANTRA is een crypto-project dat de tokenisering en handel in echte activa zoals commercieel vastgoed mogelijk maakt.

OM wordt verhandeld voor $1,13 op het moment van schrijven, een stijging van 6.421% ten opzichte van de prijs in oktober 2023 van $0,0176.

Vervolgens zegt de analist dat hij bullish wordt op de meme-token Dogecoin (DOGE):

“Het moet nog blijken of DOGE ooit weer zulke krankzinnige cijfers haalt als in 2021; mijn gok is van niet, gezien de marktkapitalisatie. Maar het zou nog steeds een paar keer kunnen verdubbelen en het blijft een van de meest liquide munten in crypto. $0,10 is een goed gebied om in te schalen, gezien de niveaus op de wekelijkse grafiek.”

DOGE/USDT grafiek. Bron: Altcoin Sherpa/X
DOGE/USDT-grafiek. Bron: Altcoin Sherpa/X

DOGE wordt verhandeld voor $0,107 op het moment van schrijven, een stijging van 5,29% in de afgelopen 24 uur.

Tot slot suggereert de analist dat Bitcoin (BTC) mogelijk het niveau van $45.000 opnieuw zal testen voordat het later dit jaar uitbreekt:

“BTC: we bevinden ons nog steeds in de lagere regionen van de range op de dagelijkse grafiek, maar persoonlijk beschouw ik de regio van $45.000 nog steeds als een interessant gebied. $50.000 is al bereikt en de dagelijkse structuur blijft voor mij bearish. Ik zeg niet ‘het is voorbij’, maar een soort shake-out en zijwaartse beweging tot eind Q4 lijkt me logisch.”

BTC/USDT-grafiek Bron: Altcoin Sherpa/X
BTC/USDT-grafiek Bron: Altcoin Sherpa/X

Bitcoin wordt verhandeld voor $60.608 op het moment van schrijven, een stijging van 4,3% in de afgelopen 24 uur. Naast Altcoin Sherpa heeft ook het analytics platform Santiment, zoals eerder gemeld door Cryptobenelux, drie munten geïdentificeerd die nauwlettend in de gaten gehouden moeten worden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!