Analist voorspelt scherpe stijgingen voor Ethereum en Solana

Nu de Bitcoin koers zijn stijgende lijn weer lijkt te hervatten, kijken handelaren ook weer naar grote altcoins. Zo geeft een veel gevolgde analist aan dat hij gelooft dat Ethereum (ETH) en zijn concurrent Solana (SOL) een scherp herstel tegemoet gaan.

De pseudonieme analist Kaleo vertelt zijn 647.300 volgers op X (voorheen Twitter) dat zijn bearish scenario voor Ethereum niet langer geldig is. De analist deelt een grafiek die suggereert dat ETH al een lokale bodem heeft bereikt en zich nu opmaakt voor grote rally’s. Hij beschrijft het als volgt:

“De gele lijn is vervloekt. De witte lijn in deze thread is goated en zal goated blijven. Bekijk het nog eens.”

Als je naar de grafiek van de handelaar kijkt, lijkt hij te voorspellen dat de Ethereum koers zal stijgen naar $4.400. Op het moment van schrijven wordt ETH verhandeld voor $2.383.

Wat Solana betreft, deelt Kaleo een grafiek die suggereert dat SOL nu op weg is naar een nieuwe all-time high na het vasthouden van support op $120. Hij zegt het onderstaande:

“De witte lijnen waren en zijn altijd het pad geweest. Run it back.”

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te voorspellen dat SOL zal stijgen naar een nieuw recordniveau rond de $400. Op het moment van schrijven is SOL $135,63 waard.

Kaleo zegt ook dat Q4 ongelooflijk bullish zal zijn voor crypto na een langdurige correctieperiode in de afgelopen zes maanden. Hij sluit af met:

“Uptober gaat vuur worden. Upvember zal echter nog beter worden.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!