Grote cryptobeurs gaat deze drie nieuwe meme coins noteren

De in de Seychellen gevestigde crypto-exchange OKX heeft aangekondigd ondersteuning te bieden voor drie meme coins, waaronder een nieuw gelanceerde altcoin die verband houdt met Dogecoin (DOGE).

In een aankondiging zegt OKX dat het eeuwigdurende futures-ondersteuning gaat uitrollen voor memetokens BasedBrett (BRETT), Simon’s Cat (CAT) en Neiro on ETH (NEIROETH). Alle meme coins zullen worden verhandeld op USDT-margin eeuwigdurende futures.

BRETT is de grootste meme coin op Base, de blockchain gelanceerd door Coinbase, de grootste crypto-exchange in de VS. BRETT heeft een marktkapitalisatie van $683 miljoen en is met meer dan 40% gedaald sinds begin augustus.

Simon’s Cat werd oorspronkelijk gelanceerd op de BNB Smart Chain (BSC) en werd vorige maand airdropped aan houders van Floki (FLOKI), een concurrent van Dogecoin. CAT heeft een marktkapitalisatie van $187 miljoen en is met 152% gestegen sinds het een all-time low van $0,00001099 bereikte, enkele dagen na de lancering.

Ondertussen noemt het Neiro-project de altcoin “de officiële zus van DOGE” die op Ethereum (ETH) is gearriveerd om “geschiedenis te schrijven.”

NEIROETH heeft momenteel een marktkapitalisatie van $128 miljoen en is met meer dan 449% gestegen sinds het een all-time low van $0,0232 bereikte op 3 september.

Eind vorig jaar zei OKX-CEO Star Xu dat hij werd aangespoord om meer BRC-20 altcoins uit het Bitcoin (BTC) ecosysteem te noteren, maar hij merkte op dat de exchange niet van plan was “agressief” te zijn met zijn noteringsproces:

“Veel vrienden dringen er bij me op aan om meer BRC-20 tokens te noteren. Bedankt voor deze vriendelijke suggesties. Ik wil verduidelijken dat als we als exchange de simpelste strategie zouden volgen, namelijk gewoon alle tokens noteren, ik geloof dat het de exchange misschien kan helpen om snel meer geld te verdienen, maar het zou de markt vernietigen.

OKX wil nooit de meest agressieve noteringsbeurs in de industrie zijn. Hoewel OKX niet de grootste leider in de industrie is, hebben we nog steeds onze lange termijn filosofieën zoals het bouwen van infrastructuur, geen kwaad doen, zo transparant mogelijk zijn en altijd technologiegedreven blijven.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!