Analist update vooruitzichten voor Bitcoin en deze drie altcoins

Cryptocurrency-analist en -handelaar Ali Martinez heeft onlangs zijn vooruitzichten gedeeld voor Bitcoin en drie populaire altcoins.

Via zijn account op het sociale mediaplatform X, waar hij 70.300 volgers heeft, legde de handelaar uit dat de token van de Ethereum schaaloplossing Polygon (POL) momenteel een dalend driehoekspatroon vertoont op de wekelijkse grafiek. Dit patroon wordt meestal beschouwd als een bearish signaal, wat op een mogelijke prijsdaling duidt.

Toch gaf de analist aan dat POL een koersstijging van 155% zou kunnen meemaken, mits het ondersteuningsniveau rond de $0,34 standhoudt. Dit zou een aanzienlijk herstel betekenen voor de token, die op het moment van schrijven op $0,369 staat. Hij waarschuwt echter dat als de steun van $0,34 niet standhoudt, een verdere daling naar $0,19 mogelijk is.

Daarnaast besprak Martinez ook de situatie van Bitcoin (BTC). Hij verwijst naar de Tom DeMark (TD) Sequential-indicator, een veelgebruikt hulpmiddel in technische analyse om mogelijke trendomkeringen te voorspellen. Volgens Martinez gaf deze indicator eerder dit jaar een bearish signaal voor Bitcoin. Hij benadrukt dat Bitcoin boven het ondersteuningsniveau van $51.000 moet blijven om een grotere daling te voorkomen, met een mogelijke prijsval naar $40.600 als dat niet gebeurt. Bitcoin staat momenteel op $56.718.

Solana (SOL) komt ook aan bod, waarbij Martinez aangaf dat de TD Sequential-indicator op de dagelijkse grafiek een koopsignaal heeft gegeven. Dit zou kunnen wijzen op een korte termijn herstel, waarbij de prijs van Solana mogelijk één tot vier dagen kan stijgen.

Tot slot waarschuwt Martinez voor een mogelijke daling van Toncoin (TON), tenzij de token het ondersteuningsniveau rond $4,70 terugwint. Anders zou een correctie van 45%, naar $2,60, mogelijk zijn. TON staat momenteel op $4,67.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!