Altcoins kunnen flink profiteren als Donald Trump wint, aldus econoom

In een recent interview op de Unchained Podcast gaf econoom Alex Krüger aan dat altcoins het waarschijnlijk beter zullen doen als voormalig Amerikaans president en Republikeins kandidaat Donald Trump wint. Als Democratisch kandidaat en huidig vicepresident Kamala Harris echter wint, gelooft hij dat Bitcoin (BTC) het waarschijnlijk beter zal doen. Hij beschreef het als volgt:

“Als de Democraten winnen, wil je Bitcoin doen. En als de Republikeinen winnen, zou het een gok moeten zijn op de Solana ETF (exchange-traded fund) en op altcoins in het algemeen. Misschien is dit een goede gelegenheid om te praten over DeFi (gedecentraliseerde financiën)…

Er is een verhaal aan het ontstaan ​​in crypto, dat in feite gaat over hoe redelijk gewaardeerd of aantrekkelijk sommige DeFi-namen zijn. En als dat het geval zou zijn, zou het logisch zijn dat die niche het goed doet onder Trump, met het idee dat Republikeinen in principe pro-crypto zijn, en Harris ertegen is, en Bitcoin niet per se crypto is. Bitcoin is digitaal goud. Dat is dus de redenering.”

Hij zei ook dat de cryptomarkt waarschijnlijk volatiliteit zal ervaren op de verkiezingsavond, aangezien de stemresultaten binnenkomen. Hij gaf het onderstaande aan:

“Het wordt zo’n grote verkiezingsavond… Dat is een moment als je handelt, je wilt de hele nacht opblijven, en als de kansen de ene of de andere kant op kantelen, dan ga je er echt voor als max long of andersom.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!