Bybit (powered by SATOS) markeert een nieuw hoofdstuk in Nederland met de opening van het nieuwe kantoor in Amsterdam

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

AMSTERDAM, The Netherlands, Aug. 27, 2024 Bybit , de op één na grootste cryptocurrency-exchange ter wereld op basis van handelsvolume, kondigt de opening aan van haar nieuwe kantoor in Amsterdam. Dit evenement markeert niet alleen een belangrijk hoofdstuk in Bybit’s Europese expansie, maar benadrukt ook onze toewijding aan innovatie, naleving van de Nederlandse wet- en regelgeving en groei binnen de Nederlandse markt. Met het nieuwe kantoor in Amsterdam wilt Bybit haar inzetten voor de lokale crypto community en investeren in de Nederlandse gebruikers. Dankzij haar samenwerking met SATOS is Bybit.nl sinds maart 2024 actief in Nederland met gelokaliseerde diensten volledig in het Nederlands, volledig afgestemd op de behoeften van het bruisende Nederlandse crypto-ecosysteem.

De opening van het kantoor op 22 augustus was een bijzondere gelegenheid, met speciale gasten zoals Oracle Red Bull Racing Team Principal en CEO Christian Horner, evenals een aantal crypto-influencers, instituties, VIPs en community members. Deze gebeurtenis is perfect getimed en viel samen met de FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX, waar het Bybit-team de partners Oracle Red Bull Racing aanmoedigde terwijl ze een podiumplaats binnenhaalde. Helen Liu, Chief Operating Officer van Bybit, zei het volgende:

“Onze uitbreiding naar Nederland vertegenwoordigt meer dan alleen fysieke groei; het gaat om het versterken van onze toewijding aan naleving, gebruikersbescherming en regulatoire uitmuntendheid in de Europese markt. We zijn enthousiast om Nederlandse gebruikers een platform te bieden dat transparantie, veiligheid en baanbrekende innovatie combineert.”

Ze ging verder met:

“De opening van ons kantoor in Amsterdam is een belangrijke stap in het leveren van diensten van wereldklasse, op maat gemaakt voor de behoeften van de Nederlanders, inclusief de aanstaande lancering van de Bybit Card, waarmee gebruikers gemakkelijk in crypto kunnen betalen.”

Naast de aanstaande lancering van de crypto creditcard wilt Bybit zich focussen op educatie en crypto-adoptie in de Nederlandse samenleving. Crypto en blockchain blijven altijd uitdagende onderwerpen en we geloven dat met educatie we meer mensen kunnen betrekken in het snel evoluerende crypto-landschap. Met dit doel voor ogen zal Bybit regelmatig educatieve webinars, workshops en community evenementen organiseren om inzichten te delen, het dialoog te bevorderen en de adoptie van www.bybit.com.

crypto te vergroten. Ons doel is om onze gebruikers de tools en kennis te bieden die ze nodig hebben om vol vertrouwen de wereld van crypto te ontdekken. Bybit’s ontwikkeling in Nederland is niets minder dan opmerkelijk geweest. Van onze lancering tot het passeren van 40 miljoen gebruikers wereldwijd, onze groei is een bewijs van de toewijding van ons platform aan transparantie, productinnovatie en veiligheid. De opening van ons kantoor in Amsterdam versterkt onze positie als een betrouwbare partner in de Nederlandse crypto-community.

Over Bybit

Bybit is qua handelsvolume de op één na grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld en bedient meer dan 33 miljoen gebruikers. Bybit, opgericht in 2018, biedt een professioneel platform waar crypto-investeerders en -handelaren een ultrasnelle matching-engine, 24/7 klantenservice en meertalige gemeenschapsondersteuning kunnen vinden. Bybit is een trotse partner van de regerende constructeurs- en coureurskampioenen van de Formule 1: het Oracle Red Bull Racing-team.

Voor meer informatie over Bybit kunnen gebruikers Bybit Press bezoeken.
Voor mediavragen kunnen gebruikers contact opnemen met: media@bybit.com.
Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.bybit.com.
Voor updates kunnen gebruikers volgen: Bybit’s communities en sociale media.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!