Deze nieuwe crypto staat klaar om de RWA-sector te overtreffen deze herfst – Winsten van 3000% in het vooruitzicht

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een baanbrekende cryptocurrency staat klaar om dit najaar de Real-World Asset (RWA) sector te leiden. Marktanalisten voorspellen potentiële winsten tot 3000%. Dit artikel onthult de munten die naar verwachting zullen stijgen, en biedt investeerders een verleidelijke blik op de volgende grote kans in de crypto-ruimte. Ontdek welke digitale assets zullen schitteren.

$BLASTUP-token wacht op 100x-piek en ondersteunt het snelstgroeiende Launchpad

$BLASTUP, het native token van BlastUP, wordt snel een hoogtepunt op de cryptomarkt. Gebouwd op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een native rendement biedt voor ETH en stablecoins, is BlastUP op een missie om crypto-startups vanaf dag één een boost te geven – en dat levert nu al resultaat op. In slechts een paar maanden heeft BlastUP meerdere succesvolle IDO’s gelanceerd, meer dan 20.000 houders aangetrokken en in de voorverkoop $8 miljoen opgehaald.

Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het gefocust op het bouwen van een mondiale hub voor de Blast-gemeenschap, die zich inzet voor het ondersteunen van startups in een vroeg stadium. De gemeenschapsgerichte aanpak en het streven naar innovatie zijn sleutelfactoren in de snelle opkomst ervan, waarvan alle deelnemers aan het ecosysteem profiteren.

>> Voed uw portfolio aan met $BLASTUP op Bitget <<

Het $BLASTUP-token vormt de kern van het platform en beschikt over een hoog nut. Het zit boordevol voordelen voor de houders:

Beloningen uitzetten met een opvallende APR van maximaal 24% – Exclusieve toegang tot IDO’s, die vroege investeringsmogelijkheden bieden in populaire nieuwe projecten – Loyaliteitsvoordelen en exclusieve toewijzingen van projecten die op BlastUP worden gelanceerd.

Onlangs genoteerd op de MEXC- en Bitget-beurzen, is $BLASTUP nu beschikbaar voor een breder publiek.

Naarmate het ecosysteem van BlastUP blijft groeien, groeit ook de vraag naar zijn token. Analisten voorspellen nu al een potentiële waardestijging van 1000% tegen het einde van het jaar, naarmate meer projecten en gebruikers het platform bezoeken.

Voor degenen die vroeg willen instappen op een token met een hoge groei en een hoog nut, is $BLASTUP degene om in de gaten te houden.

>> Inzet, verdien en groei – Koop $BLASTUP op MEXC <<

Ondo Finance: Een brug tussen traditionele en digitale financiën

Ondo Finance trekt de aandacht door traditionele financiën te combineren met blockchain. Het biedt tokenized activa aan, waardoor hoogwaardige financiële producten toegankelijker worden. Met banden met BlackRock en het gebruik van Coinbase voor veiligheid, richt Ondo zich op vertrouwen. Een belangrijk aanbod is USDY, een stablecoin die wordt ondersteund door Amerikaanse staatsobligaties en bankdeposito’s. Het biedt stabiliteit en rendement, wat aantrekkelijk is voor niet-Amerikaanse beleggers. Investeren in Ondo kan aantrekkelijk zijn vanwege de focus op transparantie en naleving van de regelgeving. De voordelen omvatten potentiële stabiele rendementen en verbeterde financiële toegang via veilige, tokenized producten. Naarmate de markten evolueren, zou Ondo’s mix van traditie en technologie nieuwe kansen kunnen bieden in de crypto-ruimte.

Bull run-mogelijkheid: Het potentieel van MANTRA ontdekken

MANTRA is een blockchain die is ontworpen met het oog op veiligheid. Het richt zich op de regelgevingsbehoeften in de echte wereld. Het is gemaakt voor zowel instellingen als ontwikkelaars en biedt een toestemmingsloze blockchain voor beperkte toepassingen. Het is gebouwd op Cosmos SDK, is compatibel met IBC en ondersteunt CosmWasm. Het beveiligt zichzelf via een proof-of-stake-validatorset en schaalt op tot 10.000 transacties per seconde. MANTRA bevat tools om assets te beheren die voldoen aan de regelgeving en om de gebruikerservaring voor webadoptie te verbeteren. Beleggers kunnen MANTRA overwegen vanwege zijn vermogen om grootschalige transacties en regelgevingsbehoeften af ​​te handelen. Het potentieel ervan ligt in het overbruggen van traditionele systemen met blockchain, wat mogelijk groei kan bieden tijdens een marktgolf.

Zou AVAX klaar kunnen zijn voor een nieuwe bull run op de cryptomarkt?

AVAX drijft de Avalanche-blockchain aan, een systeem dat streeft naar snelle en milieuvriendelijke operaties tegen lage kosten. Het kan tot 4.500 transacties per seconde verwerken, waardoor het een efficiënte keuze is. Avalanche gebruikt een mix van consensustechnieken om transacties snel te bevestigen. Het platform heeft drie ketens die verschillende toepassingen ondersteunen, zoals slimme contracten en veilige transacties. AVAX-tokens zijn cruciaal voor netwerkactiviteiten, inclusief transactiekosten en staking. Investeren in AVAX kan aantrekkelijk zijn vanwege de efficiëntie en bruikbaarheid ervan in de snelgroeiende blockchain-ruimte. Voordelen zijn onder meer deelname aan een schaalbaar netwerk, potentiële inzetbeloningen en de mogelijkheid om aangepaste tokens en blockchains te maken.

Conclusie

BLASTUP toont dit najaar het grootste potentieel vanwege het unieke concept en zijn plaats in het Blast-ecosysteem. Andere munten zoals LINK, ONDO, OM en AVAX kunnen winst boeken, maar hebben op de korte termijn waarschijnlijk minder potentieel. Met de huidige bull run onderscheidt BLASTUP zich als een sterke kandidaat voor aanzienlijke groei en substantiële rendementen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!