Ethereum (ETH) keldert in slechts VIJF minuten met 15% – Waarom dit goed nieuws is voor deze 5 op Ethereum-gebaseerde crypto’s

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum kende een dramatische daling en daalde in slechts vijf minuten met 15%. Deze plotselinge daling lijkt misschien alarmerend, maar vormt toch de weg vrij voor positieve winsten in specifieke op Ethereum gebaseerde cryptocurrencies. Lezers zullen ontdekken welke vijf crypto’s kunnen profiteren van deze onverwachte wending en waarom dit het perfecte moment zou kunnen zijn om ze in de gaten te houden.

CYBRO-voorverkoop stijgt voorbij $1,5 miljoen: Een DeFi-investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1,5 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende DeFi-platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

SafePal (SFP) heeft potentieel tijdens een marktdip

SafePal (SFP) wordt momenteel verhandeld tussen $0,73 en $0,79, wat blijk geeft van veerkracht ondanks recente marktdalingen. Nu Bitcoin en Ethereum een ​​daling van 24%-30% ervaren, zou dit een geweldige kans kunnen zijn om opties zoals SFP te verkennen. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $0,83, met ondersteuningsniveaus op $0,71, wat wijst op groeipotentieel. Bij de volgende stap zou de koers kunnen oplopen tot $0,90, een mogelijke stijging van ongeveer 15%. De prijsverandering van de munt over een periode van zes maanden van bijna 10% duidt op ruimte voor groei. Deze dip biedt mogelijk een kans om tegen een lagere prijs in te stappen terwijl u wacht op de volgende opwaartse beweging.

OriginTrail (TRAC): Bulls of bears in het cryptospel?

De huidige prijs van OriginTrail (TRAC) ligt rond de $0,48 tot $0,69. Met de recente prijsdaling zijn Bitcoin en Ethereum aanzienlijk gedaald, waardoor het een goed moment is om kansen in de dip te vinden. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van TRAC bedraagt ​​$0,82, terwijl de steun rond de $0,40 schommelt. Met een eenvoudig voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen van $0,49 en een 100-daags gemiddelde van $0,61 vertoont de munt gemengde signalen. TRAC zou aanzienlijk kunnen stijgen als het de weerstand van $0,82 doorbreekt, en mogelijk met 20% stijgen om $1,03 te bereiken. De Relative Strength Index (RSI) is laag, wat erop wijst dat deze oververkocht is, wat zou kunnen duiden op een sterke comeback. Te midden van de marktdaling ziet het groeipotentieel van TRAC er veelbelovend uit voor wie op zoek is naar kansen.

Arkham (ARKM) toont veerkracht tijdens een marktdaling

Ondanks een scherpe daling van de Bitcoin- en Ethereum-prijzen vertoont Arkham (ARKM) tekenen van potentieel. Met een huidige prijs die schommelt tussen 76 cent en $1,35, zweeft ARKM rond het tiendaagse gemiddelde. De munt is de afgelopen week met meer dan 37% gedaald, maar heeft de afgelopen zes maanden nog steeds een positieve winst van 69%. Bulls mikken op weerstandsniveaus van $1,72 en $2,31, wat winsten van respectievelijk bijna 27% en 71% zou kunnen opleveren. De recente dip biedt beleggers een goede kans om waarde te vinden, aangezien de Relative Strength Index (RSI) op 39,59 aangeeft dat deze niet overbought is.

Mantle (MNT) op een kruispunt: Gouden kans in de dip

De prijs van Mantle danst nu tussen de $0,50 en $0,75, dicht bij het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $0,53. Met een daling van week tot week van bijna 30% houdt het nog steeds beter stand dan de bredere marktdalingen in Bitcoin en Ethereum. De recente prestaties duiden op potentiële groei als de weerstand van $0,92 wordt doorbroken. Als het momentum toeneemt, kunnen we de $1,17 naderen, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 50% ten opzichte van de huidige niveaus. De huidige dip biedt een unieke kans voor opportunistische beleggers. Houd het ondersteuningsniveau van $0,41 in de gaten als vangnet.

Conclusie

De recente marktdaling vormt een strategische entree voor bepaalde crypto-activa. Terwijl SFP, TRAC, ARKM en MNT op de korte termijn wellicht een beperkte groei laten zien, verschuift de focus naar CYBRO. Dit geavanceerde DeFi-platform op de Blast-blockchain biedt unieke voordelen. Beleggers kunnen genieten van door AI aangedreven opbrengstaggregatie, lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. CYBRO belooft een naadloze ervaring met gemakkelijke stortingen en opnames. Met zijn toewijding aan transparantie en compliance komt CYBRO naar voren als een opvallend project. De sterke aantrekkingskracht ervan op crypto-whales en influencers onderstreept het potentieel ervan in de zich ontwikkelende markt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!