Grote spelers kopen deze vier altcoins

De cryptocurrency-markt is de laatste tijd in opkomst en grote investeerders, bekend als walvissen, beginnen intense interesse te tonen in bepaalde altcoins. Volgens de laatste analyse van Altcoin Buzz worden vier altcoins zwaar geaccumuleerd door grote investeerders, wat een positief teken zou kunnen zijn voor hun toekomstige prestaties. Hier zijn de altcoins waarvan de analisten melden dat ze zwaar worden geaccumuleerd.

Arbitrum (ARB)

ARB heeft de aandacht getrokken van grote investeerders, ondanks het feit dat het sinds het begin van het jaar 57,5% van zijn waarde heeft verloren. Uit gegevens van IntoTheBlock blijkt dat de ARB-posities van grote beleggers de afgelopen zeven dagen met 87% zijn toegenomen.

Dit geeft aan dat deze beleggers een herstel verwachten na de koersdaling. Bovendien worden de toegenomen institutionele belangstelling en adoptie benadrukt als belangrijke redenen voor deze belangstelling.

Ripple (XRP)

XRP begint de laatste tijd steeds meer belangstelling van grote investeerders te trekken. Volgens gegevens van Santiment is het aantal portemonnee-adressen met tussen de 100 miljoen en 1 miljard XRP sinds 23 juli toegenomen. Deze stijging duidt op een groeiend vertrouwen onder grote investeerders in XRP en een positief marktsentiment.

Bovendien is de mogelijke oplossing van onzekerheden op het gebied van de regelgeving een van de factoren die investeerders naar XRP lokken.

Ondo (ONDO)

ONDO blijft grote investeerders aantrekken, ondanks dat het 33% onder zijn hoogste niveau ooit ligt. Gegevens van IntoTheBlock laten een hoge mate van institutionele interactie en adoptie voor de altcoin de afgelopen maanden zien.

Beleggers lijken de huidige prijs van Ondo als laag te beschouwen, wat een aantrekkelijke mogelijkheid biedt voor een mogelijk toekomstig prijsherstel.

Cardano (ADA)

ADA registreerde in slechts één dag een buitengewone stijging van 10,878% in de instroom van grote beleggersfondsen. ADA liet een sterke opwaartse trend zien en steeg met 31% ten opzichte van $0,31 op 5 juli. Dit prijsherstel geeft aan dat grote investeerders ADA zwaar aan het accumuleren zijn en een volledig prijsherstel verwachten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!