Analist voorspelt stijging van 275% voor deze memecoin

Een veelgevolgde cryptocurrency-analist zegt dat hij optimistisch is over een leidende memecoin terwijl hij zijn vooruitzichten deelt over twee andere digitale activa.

De pseudonieme handelaar Altcoin Sherpa vertelt zijn 219.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat Dogecoin (DOGE) in de komende zes tot twaalf maanden een prijs van meer dan $0,50 zou kunnen bereiken, wat een potentiële winst van meer dan 275% vertegenwoordigt ten opzichte van het huidige niveau:

“DOGE is een geweldige munt om te hebben, maar de rendementen zullen niet in de buurt komen van die van de vorige cyclus vanwege de marktkapitalisatie. Het is echter nog steeds een goede munt als je een groot vermogen hebt en toch een deel van de meme-manie wilt vastleggen.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Op het moment van schrijven wordt DOGE verhandeld voor $0,133.

Vervolgens is er Bitcoin (BTC). Volgens de handelaar “ziet Bitcoin er sterk uit” nadat het de weerstand rond $65.000 opnieuw als ondersteuning heeft getest:

“Na die reactie denk ik dat we de $70.000 gaan testen.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Bitcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $67.730.

Als laatste kijkt Altcoin Sherpa naar het betalingsprotocol XRP. Hij denkt dat de altcoin optimistisch is nadat het boven zijn weerstandsniveau van $0,58 is gestegen:

“XRP ziet er eerlijk gezegd behoorlijk sterk uit.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te suggereren dat het volgende weerstandsniveau voor XRP op $0,75 ligt.

XRP wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,597.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!