Crypto-analist ziet grote kansen voor twee memecoins

Een veelgevolgde crypto-analist gelooft dat twee memecoins aanzienlijke opwaartse potentie hebben in de komende maanden.

De pseudonieme cryptohandelaar Altcoin Sherpa vertelt zijn 216.400 volgers op het socialemediaplatform X dat hij optimistisch is over zowel Pepe (PEPE) als PepeCoin (PEPECOIN).

Hij waarschuwt echter dat de memecoins eerst lagere niveaus kunnen her-testen:

“Beide zullen waarschijnlijk op korte termijn terugvallen, maar ik geloof nog steeds dat ze beide veel hoger zullen zijn in de komende maanden. Ik bezit ze beide.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Als we naar de dagelijkse grafiek van de handelaar kijken, suggereert hij dat Pepe het ondersteuningsniveau van $0,00001084 opnieuw kan testen. Pepe wordt verhandeld voor $0,00001506 op het moment van schrijven, een stijging van bijna 5% in de laatste 24 uur.

Wat betreft PepeCoin deelt Altcoin Sherpa een grafiek die suggereert dat de mememunt een daling kan verwachten na het respecteren van de weerstand op $5,50.

Bron: Altcoin Sherpa/X

PepeCoin wordt verhandeld voor $5,31 op het moment van schrijven, een daling van bijna 3% op de dag.

De handelaar zegt ook dat hij op lange termijn bullish is op het native asset van de gedecentraliseerde grafische verwerkingsunit (GPU) rendering blockchain Render (RNDR):

“RNDR: niet echt een geweldige actieve handel, maar meer iets dat je gewoon koopt en gemiddeld investeert als het lager gaat. Kunstmatige intelligentie munten hebben het de laatste week niet super goed gedaan, maar het is logisch dat ze een beetje afkoelen. Toch blijf ik optimistisch over deze voor de cyclus.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Render wordt verhandeld voor $10,06 op het moment van schrijven, een fractionele stijging in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!