Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Bekende analist is bullish op Ethereum en deze vijf altcoins

De populaire cryptocurrency-handelaar en econoom Alex Krüger verwacht dat de Ethereum koers binnenkort nieuwe all-time highs (ATH’s) zal bereiken, terwijl hij ook andere altcoins in de gaten houdt.

Krüger vertelde zijn 171.400 volgers op X (voorheen Twitter) dat hij “volledig verwacht” dat Ethereum (ETH) nieuwe ATH’s gaat bereiken. Hij verwacht dit op basis van verschillende fundamentele redenen. Hij zei het volgende:

“Ik verwacht volledig dat ETH een nieuwe ATH zal bereiken. Ik ben long op ETH. Ik gebruik ETH. Het is nuttig. Het is een fatsoenlijk onderpand en uitstekend geschikt voor staking. ETH presteert echter ondermaats. Degenen die het niet gebruiken om te staken, zijn dom. De reden is simpel. De meeste mensen in crypto bezitten al te veel ETH.

Ik praat hier al heel lang over. Ethereum maxis raken natuurlijk van streek. Wees geen maxi. Het kost je alleen maar geld. Als u te veel aan ETH bent blootgesteld is de tijd om uw portefeuille opnieuw in evenwicht te brengen tijdens marktcrashes, zoals ik op 13 april heb voorgesteld. Relatieve prestaties zijn belangrijk.”

Ethereum handelt op het moment van schrijven voor $3.163, een stijging van meer dan 3% in de afgelopen 24 uur. ETH bereikte in november 2021 zijn hoogste punt ooit van ongeveer $4.900. Naar welk punt de munt zal stijgen, gaf de handelaar echter niet aan.

De analist ging verder stellen dat de cyclustop van Bitcoin (BTC) nog moet worden bereikt, ondanks de dip van het weekend die begon te midden van het nieuws over de aanval van Iran op Israël. Hij gaf het onderstaande aan:

“Ik hoop dat je begrijpt hoe bullish deze BTC-grafiek is. Het enige dat is veranderd, is dat de markt nu veel gezonder is na een goede reiniging. Iedereen heeft het er nu over wat een voor de hand liggende top het was. Dat is onzin. Achteraf-fout.

Het was heet op de markt. Maar sinds half februari was de markt gloeiend heet. Degenen die eruit stapten toen de markt warm werd, verkochten Bitcoin zelfs voor de lage $50.000. Markten kunnen heel lang heet blijven. Zorgen over de oorlog zorgden voor een correctie. Zonder de oorlog zou de correctie met BTC veel hoger zijn uitgevallen.”

Kruger gaf tot slot aan dat de marktbredere correctie een kans is om toe te wijzen aan “snellere paarden” die goed zouden kunnen presteren zodra het bullish momentum zich hervat. Hij benoemde dan ook de volgende vijf altcoins:

“Marktspoelingen zijn het perfecte moment om slecht presterende activa (bijvoorbeeld ETH) te herverdelen naar snellere paarden van ‘hogere kwaliteit’ (bijvoorbeeld SOL, TON, WLD, AR, TAO).”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!