Coinbase gaat BRC-20 token ORDI en Worldcoin perpetual futures vermelden

Coinbase heeft aangekondigd dat institutionele klanten binnenkort toegang zullen hebben tot BRC-20 token Ordinals (ORDI) en Worldcoin (WLD) eeuwigdurende (‘perpetual’) futures op de Coinbase International Exchange.

Eeuwigdurende (‘perpetual’) contracten zijn bedoeld om de prijs van een specifiek beleggingsmiddel te volgen. In tegenstelling tot traditionele futures-contracten hebben ze geen vervaldatum.

Op 5 april kondigde Coinbase International Exchange op social mediaplatform X aan dat het vanaf 11 april eeuwigdurende (‘perpetual’) futures-producten voor ORDI en WLD zal aanbieden. Dit betekent dat deze BRC-20 tokens beschikbaar worden voor institutionele beleggers op zowel Coinbase International als Coinbase Advanced.

Flinke prijsactie voor ORDI en WLD

Sinds 2023 zijn de prijzen van ORDI en WLD flink gestegen. De prijs van ORDI was vorig jaar rond de $3 en staat nu op $60. Dit betekent dat de prijs van ORDI bijna twintig keer zo hoog is geworden. WLD heeft een iets minder sterke prijsstijging doorgemaakt. De prijs bewoog vorig jaar nog rond de $1 en bevindt zich nu boven de $6,50, , wat neerkomt op een stijging van 6,5 keer.

Coinbase breidt aanbod futures uit

De aankondiging van 5 april draagt bij aan een hele reeks nieuwe eeuwigdurende (‘perpetual’) futures-contracten die worden toegevoegd aan Coinbase International Exchange. Zo voegde het platform op 4 april het oorspronkelijke W (W)-token van Wormhole toe. Daarnaast kondigde Coinbase op 21 maart zijn plannen aan bij de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) van de Verenigde Staten om Dogecoin, Litecoin en Bitcoin Cash futures te lanceren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!