Analist voorspelt grote stijging voor deze altcoin

Een populaire crypto-analist wordt bullish over een peer-to-peer opslag altcoin project dat wordt gesteund door miljardairs.

De pseudonieme handelaar bekend als Altcoin Sherpa vertelt zijn 207.700 volgers op het socialemediaplatform X dat het gedecentraliseerde opslagnetwerk Filecoin (FIL) binnen enkele maanden meer dan 125% kan stijgen ten opzichte van zijn huidige waarde:

“FIL: Dit verdubbelt in de komende maanden naar mijn mening.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Kijkend naar de grafiek van de handelaar, suggereert hij dat Filecoin het 50% niveau in een handelsbereik kan omslaan in ondersteuning en kan rallyen naar $16,20.

De miljardairs Winklevoss tweeling investeerde voor het eerst in Filecoin in 2017 via hun venture capital bedrijf. Zij gingen verder met het mede-oprichten van het crypto-uitwisselingsplatform Gemini.

Filecoin wordt verhandeld voor $7,19 op het moment van schrijven, bijna 5% gedaald in de laatste 24 uur.

Vervolgens zegt de handelaar dat Ethereum (ETH) concurrent Solana (SOL) het niveau van $100 opnieuw kan testen:

“SOL: kopen rond $100 lijkt juist; dit is nog steeds een vrij grillige grafiek. Ik denk dat gewoon kopen en vasthouden over het algemeen de beste strategie gaat zijn voor de meeste mensen.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Solana wordt verhandeld voor $104 op het moment van schrijven, meer dan 3,5% gedaald in de laatste 24 uur.

Als laatste zegt de analist dat het gedecentraliseerde betalingsplatform Coti (COTI) kan rallyen naar $0,13 na een hertest van het $0,09 gebied:

“COTI: nog een van de oude munten die ik onlangs besloot te kopen. Het had enkele extreem sterke bewegingen de laatste weken. Ik geloof dat we wat stagnering zullen zien bij sommige van deze lonten van voorheen (niet zeker welke), maar geloof nog steeds dat we deze gebieden op middellange termijn gaan doorbreken. Het $.09 gebied zou ik zien als een interessant instapgebied.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

COTI wordt verhandeld voor $0,092 op het moment van schrijven, bijna 4% gedaald in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!